• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 20 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Twinson O-wall gevelbekleding

18 producten

18 producten

Het natuurlijke karakter en de warme uitstraling van hout en de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van kunststof. Twinson O-Wall composiet gevelbekleding geeft buitenmuren een hoogwaardige en duurzame bescherming. De kwalitatief hoogwaardige producten van Twinson O-Wall worden dankzij hun makkelijke plaatsing en onderhoudscomfort bijzonder gewaardeerd. Twinson O-Wall is leverbaar in zowel gesloten als open gevelsysteem en wordt hierdoor vaak toegepast om een chalet opnieuw te bekleden. Twinson O-Wall gevelbekleding is beschikbaar in twee verschillende lengtes, 3 meter en 6 meter.

Toepassing Twinson O-Wall gevelpanelen

Twinson O-Wall composiet gevelpanelen worden veel toegepast op de gevels van huizen. Dit zorgt voor een luxe en moderne uitstraling. Ook wordt deze composiet gevelbekleding veel toegepast op stacaravans en strandhuisjes. De reden waarom dit type gevelbekleding zoveel wordt toegepast is vanwege de lange lengtes die er mogelijk zijn en door de unieke kleuren. Onze lange lengtes van 6 meter lang zorgen ervoor dat ze makkelijk monteerbaar zijn.   

Unieke kleurmogelijkheden

De Twinson O-Wall composiet gevelpanelen zijn in drie unieke kleuren verkrijgbaar. Met de keuze uit zoethoutzwart, leigrijs en schorsbruin kunt u uw gevel er uit laten zien zoals u wilt. De drie Twinson O-Wall kleuren zijn drie unieke kleuren die uw gevel er modern uit laten zien.

Twinson O-Wall gevelbekleding bestellen

Bestel eenvoudig de gewenste gevelbekleding bij Bouwdiscount. U kunt online uw gewenste product bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres.

Advies over kunststof gevelbekleding

Bouwdiscount beschikt over de juiste kennis en jaren aan ervaring. Mocht u vragen hebben over een van onze producten of bent u opzoek naar advies op maat, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. 

Maak onderstaand uw keuze uit een van de producten van Twinson O-Wall.