• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 20 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Holkamer schroten en panelen

11 producten

11 producten

De holkamer schroten en panelen zijn uitermate geschikt voor exterieur toepassingen zoals plafonds van carports en dakoverstekken. Vanzelfsprekend kunnen de holkamer schroten en panelen ook toegepast worden las interieur wand- en plafond-afwerking.

Kenmerken van kunststof schroten

Kunstof schroten zullen niet verkleuren, schimmelen en rotten. Ook zullen de kunststof schroten niet schilferen, hierdoor is schilderen verleden tijd. Kunststof schroten zijn ook duurzaam en milieuvriendelijk. De schroten zijn duurzaam door de lange levensduur die de schroten hebben en de producten zijn milieuvriendelijk doordat ze volledig recyclebaar zijn.

Schroten en panelen bestellen

Bestel eenvoudig de gewenste schroten en panelen bij Bouwdiscount. U kunt online uw gewenste product bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres.

Advies over schroten en panelen

Bouwdiscount beschikt over de juiste kennis en jaren aan ervaring. Mocht u vragen hebben over een van onze producten of bent u opzoek naar advies op maat, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. 

Maak onderstaand uw keuze uit een van de schroten en panelen.