• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 20 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Zoeken op merk

De toepassingsmogelijkheden van kunststof zijn eindeloos, net zoals het aantal aanbieders op de markt. Op Bouwdiscount.nl concentreren wij ons op de bouwgerelateerde toepassingsgebieden zoals gevelbekleding, dakranden/boeidelen, terrasplanken/vlonderdelen en sandwichpanelen.

Onderstaand staan de diverse toepassingsgebieden nader omschreven. Binnen elk toepassingsgebied zijn meerdere leveranciers, elk met hun eigen sterke punten en uiterlijk. Aan u de keuze welk type product binnen uw budget valt en u esthetisch het meest aanspreekt.

VinyPlus

Keralit

Deeplas

Eurotexx

Milexx

Novicell

Thomdeck

Twinson

Zierer

 


 

VinyPlus

Een stijlvolle en aantrekkelijke uitstraling dragen bij aan het leefplezier. VinyPlus® geeft woningen en gebouwen een eigentijds karakter. De gevelbekleding en dakranden, gemaakt uit hoogwaardig gerecyclede kunststoffen, zijn onderhoudsarm en duurzaam. De gevelbekleding is vormvast, het trekt niet krom onder invloed van vocht of warmte. Kies voor duurzaamheid en gemak, kies voor vinyPlus. Duurzaam en bewust bouwen.

Bekijk het assortiment

Keralit

Met Keralit gevel- en dakrandpanelen zorgt u goed voor uw woning én voor u zelf. Want Keralit materialen zijn verbluffend mooi en onverwoestbaar. Dat betekent nooit meer schilderen! Met Keralit krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen, kleur of glansverlies, maar stijlvolle gevelelementen en dakranden die er altijd verzorgd uitzien.

Bekijk het assortiment

Deeplas

Massieve kunststof panelen voor de bouw. Deeplas panelen zijn uitermate geschikt voor het bekleden van alle soorten gevels, zijwangen van dakkapellen, dakoverstekken en dakranden. De panelen zijn verkrijgbaar in wit en crème en hebben een mooie, strakke vormgeving.

Bekijk het assortiment

Eurotexx

Dankzij de natuurgetrouwe nerfstructuur zijn de Eurotexx gevelpanelen niet van echt hout te onderscheiden. Creëer een unieke uitstraling met de Eurotexx gevelbekleding en dakranden. Eurotexx staat voor duurzaam bouwen. De gevelbekleding en dakranden zorgen voor het stijlvolle karakter van echt hout. De Eurotexx gevelbekleding en dakranden zijn volschuim panelen vervaardigd uit een kwalitatief hoogwaardige kunststof.

Bekijk het assortiment

Milexx

Milexx is een kunststof onderhoudsarm gevelbekleding systeem met een niet van echt te onderscheiden houtstructuur.  Milexx® is de eerste in zijn soort nieuwe generatie gevelbekleding. Inmiddels wordt het Milexx systeem al jaren succesvol toegepast. De panelen zijn verkrijgbaar als enkel- en als dubbel rabatdeel.

Bekijk het assortiment

Novicell

Het gevelbekledingsysteem van novicell is bijzonder fraai door z’n natuurgetrouwe houtnerfstructuur in fijne nerf en grove nerf. Verkrijgbaar in drie types (rabat, potdeksel, sponningdeel) is novicell het ideale alternatief voor traditionele houten gevelbekleding.

Bekijk het assortiment

Thomdeck

Creëer dankzij de Thomdeck kunststof terrasplanken een stijlvol terras dankzij de duurzame en milieuvriendelijke terrasplanken. De kunststof terrasplanken zijn een alternatief voor een hardhout of natuursteen terras. De terrasdelen vereisen weinig onderhoud en zijn 100% recyclebaar.

Bekijk het assortiment

Twinson

Twinson terrasplanken combineren de warme uitstraling van hout en de duurzaamheid van kunststof. Dankzij hun natuurlijke aanzicht vormen de Twinson planken een perfecte harmonie met uw buitenomgeving. Twinson is waterbestendig, splijt niet en is splintervrij. 

Bekijk het assortiment

Zierer

Zierer gevelpanelen zijn gemaakt van glasvezel-versterkt kunststof. Daardoor zijn ze bijzonder robuust, slag- en stootbestendig. Ideaal dus op plaatsen die kwetsbaar zijn of zwaar belast worden. Denk naast uw woning eens aan uw garage, schuur of chalet.

Bekijk het assortiment