• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 20 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Kunststof potdeksel panelen

De potdeksel is zeer geschikt voor uw huisbekleding buiten, het is daarom ook niet voor niets dat de potdeksel steeds populairder wordt in Nederland. Potdekselen is het horizontaal monteren van gevelpanelen, waarbij het onderliggende paneel iets onder de bovenliggende paneel uitsteekt. Door dit systeem krijg je een goede afwatering. Een potdeksel dient altijd horizontaal gemonteerd te worden. 

Keralit potdeksel

Met Keralit gevel- en dakrandpanelen zorgt u goed voor uw woning én voor u zelf. Want Keralit materialen zijn verbluffend mooi en onverwoestbaar. Dat betekent nooit meer schilderen! Met Keralit krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen, kleur of glansverlies, maar stijlvolle gevelelementen en dakranden die er altijd verzorgd uitzien.

Eurotexx potdeksel

Eurotexx wordt veelal gebruikt in de nieuwbouw- en renovatiesector en voor tuinhuisjes, chalets, bungalows, woonarken, houtskelet-, recreatie-, woning- en unitbouw. Eurotexx potdeksel geeft gevels een natuurlijke uitstraling. Met de unieke houtstructuur van 1,5m1 op het paneel is het potdeksel profiel met zijn diversiteit aan kleur niet te onderscheiden van hout. De potdeksel panelen hebben een hoge materiaal dichtheid en zijn eenvoudig te monteren en hebben een werkende hoogte van 18 cm en zijn 6 meter lang. Bovendien zijn ze onderhoudsvriendelijk en maken schilderen overbodig.

WoodDesign potdeksel

Bekijk hier ons aanbod Wood design gevelbekleding. Dit type potdelsel zorgt voor een mooie houten en natuurlijk uitstraling. Daarnaast bieden wij van bouwdiscount topkwaliteit aan tegen scherpe prijzen, zodat kwaliteit voor iedereen betaalbaar is. WoodDesign houtlook gevelbekleding met 3-kleuren technologie is een nieuwe generatie in volschuim gevelbekleding. De kunststof panelen hebben hierdoor een geloofwaardige uitstraling van hout. Deze bijzondere 3-kleuren technologie heeft een authentieke uitstraling door de natuurlijke structuur. Dankzij de unieke sluiting zijn WoodDesign gevelbekleding eenvoudig te monteren.