• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 20 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Kunststof sandwichpanelen

8 producten

8 producten

Kunststof sandwichpanelen bestaan uit een buitenplaat en een binnenplaat met daartussen isolatie. Een gróót voordeel van sandwichpanelen is dat er veel effectiever gebruik gemaakt wordt van de isolatie. De kunststof sandwichpanelen is een veel gebruikt bouwmateriaal voor bedrijfsgebouwen, stallen, loodsen en zelfs woonhuizen.

Waar worden sandwichpanelen toegepast

De sandwichpanelen zijn eenvoudig te monteren op elk kozijn, deur of andere toepassing. Op het kozijn zit een glaslat waaraan het paneel wordt bevestigd. Deze glaslat komt bij elk kozijn zodat er altijd een oplossing is met sandwichpanelen. De sandwich panelen van Milin zijn hoog isolerend, slagvast en waterafstotend. De panelen zijn ideaal om toegepast te worden als kozijn- of deurvulling. Ideaal voor nieuwbouw- of renovatieprojecten.

Kenmerken van de sandwichpanelen

Bij kunststof sandwichpanelen heb je geen schilderwerk meer. Daarnaast zijn deze gemakkelijk te verwerken en onderhoudsarm. Ook zijn ze slagvast. Een groot voordeel is dat ze ook nog eens UV bestendig zijn. Waardoor het de straling niet doorlaat. Deze gevelpanelen zijn waterafstotend, waardoor er geen vocht in de panelen trekt en daardoor zullen de panelen niet gaan rotten.

Montage van sandwichpanelen

De sandwich panelen worden in het kozijn geklemd door middel van de glaslat. De glaslat wordt standaard geleverd bij deuren en kozijnen. De sandwich panelen zijn op gewenste maat te zagen, zorg er wel voor dat er wat speling aanwezig is voor eventuele werking. Werking ontstaat wanneer de sandwich panelen bloot worden gesteld aan temperatuursverschillen, bij koude krimpt het en bij warmte zet het uit.

Sandwichpanelen bestellen

Bestel eenvoudig de gewenste sandwichpanelen bij Bouwdiscount. U kunt online uw gewenste product bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres.

Advies over sandwichpanelen

Bouwdiscount beschikt over de juiste kennis en jaren aan ervaring. Mocht u vragen hebben over een van onze producten of bent u opzoek naar advies op maat, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. 

Maak onderstaand uw keuze uit een van de sandwichpanelen.