• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 20 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Betalingsmogelijkheden

Prijzen

Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW. In de winkelwagen wordt de BTW automatisch berekend.

iDeal

Uiteraard behoort het afrekenen van uw bestelling per iDeal tot de betalingsmogelijkheden.

iDeal maakt gebruik van je eigen internet bankier omgeving, iDeal is dan ook de meest ondersteunde betaalmethode van Nederland.
Je plaatst een bestelling bij Glasdiscount en bij het afrekenen kun je aangeven of je met iDeal wilt betalen. Selecteer vervolgens je eigen bank waar de betaalopdracht voltooid kan worden. Volg de stappen die worden aangegeven, waarschijnlijk heb je een paslezer of tan codes nodig.

iDeal is vertrouwd, veilig en (natuurlijk ook zeer belangrijk) net zo gemakkelijk als je eigen internet bankieren. Orders met iDeal worden gelijk gevalideerd, waardoor jouw bestelling direct in behandeling kan worden genomen.

 

De ondersteunde banken zijn:

iDeal

Overboeking

Mocht je kiezen voor overschrijving middels de bank dan kun je gewoon op je eigen manier geld overboeken op onze rekening. Let op dat wanneer het geld afgeschreven is dit niet direct bij ons op de rekening staat.  De centrale banken hanteren 3 werkdagen als transfertijd voor een overschrijving. Bij het kiezen van de methode "bankoverschrijving", neem je als klant het initiatief.  Je verstuurd namelijk via jouw eigen bank het bedrag naar onze rekening.

Je moet hierbij dus zelf het geld overboeken middels de juiste gegevens. Je order wordt in behandeling genomen na ontvangst van je betaling.

Onze rekening gegevens:

IBAN rekening nummer: NL20 RABO 0306 0701 97
Op naam van: Geerdink Bouwmaterialen B.V.
BIC: RABONL2U


PayPal

Bij Glasdiscount kun je ook betalen via Pay-Pal. Meer informatie hierover vind je op www.paypal.com

PayPal

Klarna: Achteraf betalen

Achteraf betalen geeft klanten uit Nederland en België 30 dagen om de factuur te betalen nadat hun bestelling is verzonden. Hierna ontvangt je via Klarna de factuur. De daadwerkelijke betaling regelen de klant en Klarna onderling.
Meer informatie hierover vind je op www.klarna.com

Klarna

Levering of afhalen

Voor meer informatie omtrent de levering, het afhalen, de levertijden en de verzendkosten verwijzen wij u graag naar de pagina Levering of Afhalen.