• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 20 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

VinyPlus sponningdeel

16 producten

16 producten

Een VinyPlus rondkantpaneel of sponningdeel geeft woningen en gebouwen een eigentijdse en moderne uitstraling. VinyPlus rondkantpanelen zijn gemaakt van hoogwaardige gerecyclede kunststoffen, zijn onderhoudsarm en duurzaam. De gevelbekleding heeft een deklaag van structuurfolie met bewezen outdoor kwaliteit. 

Toepassing VinyPlus sponningdelen

De rondkantpanelen van VinyPlus is met messing en groef verbonden, waarbij aan de voorkant de delen symmetrisch zijn. Deze Rondkantpanelen zijn voor horizontaal, verticaal en voor diagonaal gebruik. Sponningsdelen worden vervaardigd uit hoogwaardig gerecyclede kunststoffen en zijn ontmanteld met uni- of houtstructuurfolie.

Soorten VinyPlus rondkantpanelen

De VinyPlus sponningdelen zijn in oneindig veel mogelijkheden samen te stellen. Wij bieden meer dan vijfentwintig verschillende variaties aan van deze rondkantpanelen. Dit zorgt ervoor dat uw gewenste versie van dit product er altijd tussen zal zitten. Daarnaast zijn al deze producten stuk voor stuk van topkwaliteit. Bouwdiscount maakt deze kwaliteit betaalbaar, zodat de producten voor vrijwel iedereen toegankelijk zijn.

Voordelen van Kunststof gevelbekleding

De gevelbekleding van Vinyplus zorgt voor een realistische uitstraling van natuurgetrouwe houtstructuren. Daarnaast is het uv-bestendig, weersbestendig en vochtbestendig. Door de goede structuur is het ook nog eens slag-, stoot en vormvast. Door het gebruik van kuststof hoeft u nooit meer te schilderen en is uw gevel ook onderhoudsarm. 

Vinyplus rondkantpanelen bestellen

Bestel eenvoudig de gewenste rondkantpanelen bij Bouwdiscount. U kunt online uw gewenste product bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres.

Advies over kunststof gevelbekleding

Bouwdiscount beschikt over de juiste kennis en jaren aan ervaring. Mocht u vragen hebben over een van onze producten of bent u opzoek naar advies op maat, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. 

Maak onderstaand uw keuze uit een van de productcategorieën van VinyPlus.