Hallo. Inloggen
Mijn account
 • Vanaf € 750,- gratis verzending
 • Al 15 jaar een begrip
 • Snelle levering (meer informatie)

Glaslatten

Glaslatten zorgen ervoor dat het glas wat in een deur wordt geplaatst klem gezet wordt. Tussen de glaslatten en het glas wordt altijd glasband geplaatst om het klapperen van het glas tegen te gaan. Glaslatten worden gebruikt in zowel de dubbele en enkele beglazing en beglazing voor vaste en beweegbare schuifraam. Glaslatten zijn er in veel diverse profileringen. Vaak hangt het af van het type glas wat geplaatst moet worden.

Toepassingen glaslatten

Onze glaslatten zijn allemaal afwaterend. Glaslatten worden ook gebruikt voor het afdekken van de onderdorpel of tussen dorpel, ter bescherming tegen vocht, maar om scheurvorming te voorkomen is voorboren (niet soevereinen) aan te raden. De glaslatten kunnen zowel toegepast worden in ramen, deuren en kozijnen met een buitensponning. Glaslatten worden toegepast om glas en overige panelen op de juiste plaats te houden in het kozijn, raam of deur. Ze kunnen van diverse houtsoorten gemaakt worden en zijn geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.

Let op: bij het bevestigen van glaslatten met schroeven, is het noodzakelijk voor te boren om scheurvorming te voorkomen.

Bouwdiscount beschikt over alle mogelijke spiegeltoebehoren die nodig zijn voor uw spiegel. Hier kunt u ons aanbod spiegelklemmen en spiegellijm bekijken. Bouwdiscount biedt topkwaliteit aan tegen scherpe prijzen, zodat kwaliteit betaalbaar is. 

Soorten glaslatten

Bouwdiscount beschikt over verschillende soorten glaslatten. Onze glaslatten verschillen in diktes. Wij hebben glaslatten van 9,12,15 en 17 mm. Daarnaast bieden wij ook nog wiener sprossen aan, maar ook neuslatten en ventilatieglaslatten. Door dit brede aanbod zit er altijd de juiste glaslat voor u tussen.

Waarom koopt u bij Bouwdiscount?

Bouwdiscount beschikt over een zeer uitgebreid assortiment. Hierdoor zit er altijd het juiste product tussen voor uw situatie. Daarnaast zijn onze producten van topkwaliteit, maar wel tegen de scherpste prijzen. Hierdoor wordt kwaliteit voor iedereen betaalbaar. Daarnaast beschikt Bouwdiscount over de kennis die u wenst.

Advies glaslatten

Mocht u vragen hebben over glaslatten of andere vragen dan kunt u altijd contact opnemen met onze verkoopafdeling.

8 producten

 1. € 10,95 excl BTW € 13,25 incl. BTW
 2. € 4,40 excl BTW € 5,32 incl. BTW
 3. Vanaf € 3,10 excl BTW € 3,75 incl. BTW
 4. Vanaf € 2,08 excl BTW € 2,52 incl. BTW
 5. Vanaf € 1,98 excl BTW € 2,40 incl. BTW
 6. Vanaf € 2,85 excl BTW € 3,45 incl. BTW
 7. € 1,50 excl BTW € 1,82 incl. BTW
 8. € 1,78 excl BTW € 2,15 incl. BTW

8 producten