• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 20 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

MDF Vensterbanken

3 producten

3 producten

Met de Prodec MDF vensterbanken werkt u uw kozijn perfect af. Ze zijn fraai en strak vormgegeven en voorzien van een slijtvaste toplaag. De slanke eindkappen gaan naadloos op in de afwerking. De Prodec vensterbanken zijn bovendien bijzonder makkelijk te verwerken en uitstekend te combineren met de Prodec kozijnafwerking.

Kenmerken van MDF vensterbanken

MDF vensterbanken zijn snel en makkelijk te verwerken, hierdoor is het een gebruiksvriendelijk product. Naast dat het een gebruiksvriendelijk product is is het ook fraai en strak vormgegeven waardoor uw vensterbank een mooie uitstraling krijgt. Door de slijtvaste toplaag en doordat het vochtwerend is blijft het product in goede staat, onderhoud is niet tot nauwelijks nodig en door de slijtvaste toplaag is schilderen overbodig. De vensterbanken zijn eenvoudig schoon te maken, dit kan gemakkelijk door er een doekje langs heen te halen.

Beschikbare kleuren

De kleuren die beschikbaar zijn voor uw vensterbank zijn Prodec wit en Prodec crème. Met deze kleuren kunt u de juiste kleur kiezen die bij u past.

MDF vensterbanken bestellen

Bestel eenvoudig de gewenste vensterbanken bij Bouwdiscount. U kunt online uw gewenste product bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres.

Advies over MDF vensterbanken

Bouwdiscount beschikt over de juiste kennis en jaren aan ervaring. Mocht u vragen hebben over een van onze producten of bent u opzoek naar advies op maat, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. 

Maak onderstaand uw keuze uit een van de vensterbanken.