• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 20 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Paneelvulling

4 producten

4 producten

Paneelvullingen worden gebruikt om duurzame borstweringen voor deuren en kozijnen samen te stellen. Met staalversterking halen de panelen zelfs de SKG klasse 2 norm. Hierdoor voldoet de paneelvulling aan het politiekeurmerk Veilig Wonen. Paneelvulling is verkrijgbaar in diverse foliekleuren die passen bij de gebruikelijke kozijn en gevel foliekleuren.

Beschikbare paneelvulling kleuren

De paneelvullingen zijn leverbaar in de kleuren crème en wit en in de foliekleuren golden oak, mahonie, antraciet, staalblauw, rood, wijnrood, donkergroen en crème. Door de variatie aan kleuren is er altijd wel een kleur die bij u past.

Paneelvulling bestellen

Bestel eenvoudig de gewenste paneelvullingen bij Bouwdiscount. U kunt online uw gewenste product bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres.

Advies over paneelvulling

Bouwdiscount beschikt over de juiste kennis en jaren aan ervaring. Mocht u vragen hebben over een van onze producten of bent u opzoek naar advies op maat, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. 

Maak onderstaand uw keuze uit een van de paneelvullingen.