• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 20 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Achterwand keuken

Geef uw keuken de extra luxe uitstraling die het al jaren verdient. Bestel gemakkelijk bij ons online uw keukenachterwand. Is dit voor u te ingewikkeld, stuur ons dan een mail met uw wensen en wij maken voor u een passende offerte. Wij leveren keukenachterwanden voor een scherpe discount prijs! Desnoods in elke gewenste RAL kleur.

Glazen keuken achterwanden zijn niet alleen, mooi maar bieden ook praktische voordelen. Meestal zijn ze verkrijgbaar uit een stuk en daardoor makelijk schoon te maken. Glazen keukenachterwanden maken uw keuken optisch niet alleen maar groter, maar geven nog eens een extra luxe uitstraling aan uw keuken.

Glazen keukenachterwanden zijn verkrijgbaar in 3 verschillende glasgroepen: Groep 1: Enkel glas of Draadglas Groep 2: Lacobel / Planilaque Groep 3:Geëmailleerd glas of Emalite/ Colorbel

Wanneer u uw glazen keuken achterwand heeft gekozen, is het eventueel noodzakelijk om het glas te laten bewerken. U heeft hierbij de keuze uit om het glas te laten slijpen en gaten in het glas laten te boren.

Maak uw keuze en bestel gemakkelijk online. Voor sparingen e.d. verzoeken wij u een mail te sturen met daarin de afmetingen en de vormen van de sparingen. Overtuig u van onze scherpe online prijzen!

Om uw ideale glazen keukenachterwand samen te stellen dient u gebruik te maken van de volgende stappenplan:

Stap 1 Kies uw glassoort

Stap 2 Kies uw randafwerking en eventuele sparingen

Stap 3 Laat uw keuken achterwanden monteren

15 - 25 werkdagen
SKU
1108
€ 0,00 excl. BTW
€ 0,00 incl. BTW

U dient als klant de juiste keuze te maken van het toe te passen glas tegen de achterwand van uw keuken. Er zijn vele mogelijkheden van goedkoop tot heel duur. Uw samenstelling van het glas en de prijs van het glas is afhankelijk van veel factoren. Draadglas is een voordelige optie. Vaak wordt dit aangebracht door middel van schroeven. Het voordeel hiervan is dat je het glas kunt verwijderen als er tussen het glas en de muur vuil is gekomen. Ook blank gehard glas kan op deze mannier worden verwerkt. Het voordeel van geemailleerd glas en Lacobel gekleurd glas is dat je er niet door heen kunt kijken. Je kunt dan deze ruiten ook onzichtbaar bevestigen met een spiegellijm. Lacobel gekleurd glas kan alleen niet toegepast worden achter een kookplaat, omdat deze ruit ongehard is. Dan dient u te kiezen voor geemailleerd glas.

Voor geemailleerd glas betaald u eenmalig € 75,00 aanmaakkosten per kleur

Indien er sparingen in het glas moeten komen kan Glasdiscount.nl dit voor u te verzorgen. Sparingen voor stopcontacten, geen enkel probleem. U dient zelf te zorgen voor de juiste maatvoering van de gaten. Glasdiscount.nl kan de prijzen van de glazen achterwanden zo scherp houden, door u zelf te laten inmeten. Monteren is in de meeste gevallen vrij eenvoudig zelf te doen. Houd er rekening mee dat u bij het plaatsen van de stopcontacten de stroom even afsluit.

Indien u er van overtuigd bent dat u de juiste keuze heeft gemaakt, kunt u online zelf uw keuken achterwand bij ons bestellen. U kunt dit doen door uw glaskeuze te maken en de juiste maatvoering in te vullen. Dienen er echter sparingen in te komen voor stopcontacten of andere uitsparing dient u bij de bestelling een tekening toe te voegen met de juiste maatvoering.

De juiste afwerking van uw glaspaneel kunt u kiezen bij Glasbewerkingen

 

Glassoort en dikte

Verkoopprijs per m2 
(excl. BTW)

Blank gehard dik 6mm onafgewerkt

€47,00

Blank gehard dik 8mm onafgewerkt

€ 60,00

Satijn Matelux dik 6mm onafgewerkt

€  109.00

Satijn Matelux dik 8mm onafgewerkt

€ 135.00

Draadglas blank glad O onafgewerkt

€ 33,00

Gelaagd veiligheidsglas 33.1 onafgewerkt

€ 35.00

Lacobel safe diverse kleuren 

v.a. € 69.00

Geemailleerd glas dik 6mm in diverse RAL Kleuren

v.a. € 69,00

Spiegel dik 6mm rondom poly geslepen

€ 40.00 

Sparing t.b.v. enkel stopcontact per stuk

€ 30.00

Sparing t.b.v. dubbel stopcontact per stuk

€ 60.00

 Hierbij geldt:

  • Afhankelijk van ordergrootte en afleveradres wordt evt. (gratis) bezorgd.
  • Bij bestelling in combinatie met isolatieglas gelden de bezorgvoorwaarden van isolatieglas
  • Evt. prijzen voor bewerkingen (b.v. slijpen, modellen e.d) zijn op aanvraag
  • Eenmalige aanmaakkosten voor geemailleerd glas zijn € 75,00 excl. BTW per order.
  • Prijs is inclusief verwijderingsbijdrage (€ 0,50 per ruit)
  • Minimaal te berekenen oppervlakte is 0,5 m2 per ruit
  • Inclusief verplichte transportverzekering (1,5%) 

 Stuur een email met de gewenste maten, aantallen en afleveradres naar info@glasdiscount.nl en wij sturen u geheel vrijblijvend een offerte toe.

 

Meer informatie
Levertijd indicatie 15 - 25 werkdagen
SKU 1108