• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 20 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Kunststof wand- en plafondpanelen

7 producten

7 producten

Heering Kunststof Profielen levert kunststof panelen onder het merk Special Foodcare. Deze panelen zijn gemaakt van calcium zink gestabiliseerd kunststof, wat ze geschikt maakt voor toepassingen in ruimtes waar hoge eisen aan hygiëne worden gesteld. Denk hierbij aan de koel- en voedingsmiddelenindustrie, veehouderijen, horeca en de medische sector.

Regelgeving levensmiddelen

Voor bedrijven die zich bezighouden met bereiding, verwerking, behandeling, verpakking, vervoer en distributie van levensmiddelen, gelden strenge regels ten aanzien van hygiëne. In deze omgevingen is besmetting van levensmiddelen door bijvoorbeeld schimmelvorming of bacteriegroei uit den boze. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit controleert daar streng op.

Hygiënische kunststof wand- en plafondpanelen

Om aan de gestelde hygiëne-eisen tegemoet te komen heeft Special Foodcare panelen van calcium zink gestabiliseerd kunststof ontwikkeld. Dit materiaal reageert niet op stoffen uit de omgeving, het kunststof blijft zo altijd schoon en is zeer goed te reinigen. De panelen zijn in twee varianten verkrijgbaar:

– Hol: voor toepassing op plafonds
– Massief: voor toepassing op wanden

Hygiëne eigenschappen Special Foodcare

De Special Foodcare panelen zijn vocht- en vetbestendig, wat schimmelvorming en bacteriegroei tegengaat. Daarnaast zijn ze bestand tegen variërende temperaturen, corrosie, roest, schoonmaakmiddelen en de meeste zuren en chemische producten. De speciale dubbele sluiting voorkomt dat vuil, vocht, schimmel en bacteriën zich achter of tussen de panelen hechten.

Reiniging Special Foodcare panelen

De panelen zijn eenvoudig te reinigen met water, een borstel en een niet-schurende allesreiniger of met een hogedrukreiniger tot maximaal 40 bar. Ook is het mogelijk om een stoomreiniger te gebruiken. Stel in het laatste geval de temperatuur niet hoger in dan 70°C.

Wand- en plafondpanelen bestellen

Bestel eenvoudig de gewenste wand- en plafondpanelen bij Bouwdiscount. U kunt online uw gewenste product bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres.

Advies over dakrandoverstekpanelen

Bouwdiscount beschikt over de juiste kennis en jaren aan ervaring. Mocht u vragen hebben over een van onze producten of bent u opzoek naar advies op maat, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. 

Maak onderstaand uw keuze uit een van de producten.