• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 20 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Deeplas dakrandafwerkingen

2 producten

2 producten

Deplas dakrandpanelen zijn gemaakt van PVC of te wel kunststof. De dakrandpanelen bestaan uit een volschuim kern met een harde PVC-toplaag die beschermd is tegen weer en wind. De dakrandpanelen zijn uitermate geschikt voor het afwerken van dakranden en overstekken. De dakrandpanelen zijn onderhoudsarm, eenvoudig te monteren en leverbaar in lange lengtes tot 6 meter. 

Toepassing deeplas dakrandpanelen

De Deeplas dakrand panelen zijn uitermate geschikt voor het bekleden van alle soorten gevels, zijwangen, dakkapellen, dakoverstekken en dakranden. De panelen zijn verkrijgbaar in de kleur wit en crème en hebben een mooie en strakke vormgeving.

Dakrandpanelen van Deeplas zijn verkrijgbaar als volschuim bullnose en volschuim haakse hoek 75 of 90mm. De bullnose variant is ideaal toe te passen bij dakranden waarbij een overstek noodzakelijk is. Dankzij de “bullnose” aan het einde van de breedte van het paneel is het kinderlijk eenvoudig het overstek in te plaatsen. De overstekpanelen kunnen in de neus worden gehangen voor een snel en strak eindresultaat. De haakse hoek dekt een klein deel van het overstek, ideaal toe te passen bij dakranden zonder of met een klein overstek.

Massief en sterk

Deze dakrandpanelen worden gekenmerkt door een mooie en strakke uitstaling. Verder zijn de dakrandpanelen onderhoudsarm, UV-bestendig, hebben een eenvoudige montage, vochtbestendig, beschermend en verkrijgbaar in lengtes van 6 meter voor een snelle montage. Deeplas wordt vooral toegepast in nieuwbouw, onderhouds- en renovatiemarkt voor het bekleden van dakranden en overstekken.

De dakrandpanelen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en crème en zijn leverbaar met bijpassende afwerkprofielen en accessoires voor een mooie afwerking.

Kenmerken van Deeplas volschuim dakrandpanelen

De Deeplas dakrandpanelen bieden een beschermende laag voor uw dakrand en de panelen zijn eenvoudig te monteren. De panelen zijn in lange lengtes tot 6 meter beschikbaar. Naast de beschermende werking van de Deeplas dakrandpanelen zijn de panelen ook vochtbestendig en onderhoudsarm, doordat de panelen vochtbestendig zijn gaan de panelen niet schimmelen of rotten door aantasting door middel van water.

Dakrandpanelen bestellen

Bestel eenvoudig de gewenste dakrandpanelen bij Bouwdiscount. U kunt online uw gewenste product bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres.

Advies over dakrandpanelen

Bouwdiscount beschikt over de juiste kennis en jaren aan ervaring. Mocht u vragen hebben over een van onze producten of bent u opzoek naar advies op maat, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. 

Maak onderstaand uw keuze uit een van de producten.