• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 20 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

VinyPlus opdekdeel

16 producten

16 producten

Een VinyPlus opdek is een dikkere opdek dan bijvoorbeeld rondkantdelen waardoor er een extra dimensie ontstaat. Dit type opdek is van topkwaliteit, maar Bouwdiscount maakt deze kwaliteit ook betaalbaar.

Montage VinyPlus opdekdelen

De VinyPlus opdekdelen zijn uitsluitend verticaal te monteren en worden gemonteerd tussen rondkantpanelen. Het opdekdeel heeft net als de rondkant panelen een standaardlengte van 6 meter en worden vervaardigd uit hoogwaardig gerecyclede kunststoffen. De aansluiting tussen de panelen zijn naadloos en door de gelijke kleuren en de afwerking ontstaat een prachtige strakke gevel. Door het eenvoudige montagesysteem van VinyPlus zijn deze opdekdelen ideaal zowel voor vakmannen als doe-het-zelvers. 

Soorten VinyPlus opdek

De VinyPlus opdekdelen zijn in vijf mooie heldere kleuren te bestellen. De delen zijn te bestellen in het wit, crème, antraciet, groen en goud eiken. Door deze kleurcombinaties ontstaat er een moderne en egale gevel met de uitstraling die u wilt, zodat u eindeloos veel mogelijkheden hebt om verschillende gevels te selecteren.

Voordelen van Kunststof gevelbekleding

De gevelbekleding van Vinyplus zorgt voor een realistische uitstraling van natuurgetrouwe houtstructuren. Daarnaast is het uv-bestendig, weersbestendig en vochtbestendig. Door de goede structuur is het ook nog eens slag-, stoot en vormvast. Door het gebruik van kuststof hoeft u nooit meer te schilderen en is uw gevel ook onderhoudsarm.

Vinyplus opdekdelen bestellen

Bestel eenvoudig de gewenste opdekdeen bij Bouwdiscount. U kunt online uw gewenste product bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres.

Advies over kunststof gevelbekleding

Bouwdiscount beschikt over de juiste kennis en jaren aan ervaring. Mocht u vragen hebben over een van onze producten of bent u opzoek naar advies op maat, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. 

Maak onderstaand uw keuze uit een van de productcategorieën van VinyPlus.