• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 20 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Swish dakrandoverstekpanelen 17 mm

7 producten

7 producten

De overstekpanelen van Swish zijn onderhoudsarm en hoeven nooit meer geschilderd te worden. Swish overstekken laten zich uitstekend combineren met Swish dakrandpanelen. Door de hoogwaardige kunststof materialen en de vochtbestendige toplaag zijn ze ongevoelig voor vocht en schimmels en blijven daardoor kleurvast. Swish dakrandoverstekpanelen zijn zowel in 17 mm als 9 mm dikte verkrijgbaar. 

Voordelen van Swish dakrandoverstekpanelen

Swish dakrandoverstekpanelen zijn onderhoudsarm en vochtbestendig, de panelen schimmelen niet en hebben weinig tot geen onderhoud nodig, de panelen zijn eenvoudig schoon te maken met een eenvoudig sopje.
De dakrandoverstekpanelen zijn leverbaar in verschillende diktes en kleuren, ook zijn de dakrandoverstekpanelen ideaal voor inbouwspotjes. De dakrandoverstekpanelen zijn ook toepasbaar bij carports en dakrand overstekken

Ruime kleurenvariatie kleuren

Swish dakrandpanelen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit glad, crème, donkergroen en antraciet.

Dakrandoverstekpanelen bestellen

Bestel eenvoudig de gewenste dakrandoverstekpanelen bij Bouwdiscount. U kunt online uw gewenste product bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres.

Advies over dakrandoverstekpanelen

Bouwdiscount beschikt over de juiste kennis en jaren aan ervaring. Mocht u vragen hebben over een van onze producten of bent u opzoek naar advies op maat, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. 

Maak onderstaand uw keuze uit een van de productcategorieën van Swish.