• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 20 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Swish dakrandpanelen 9 mm

18 producten

18 producten

Volschuim dakranden van Swish zijn uitermate geschikt voor het bekleden van dakranden, boeiboorden en windveren voor zowel nieuwbouw- als renovatietoepassingen. Door het geringe gewicht, de massieve uitvoering en de goede verwerkingseigenschappen is Swish net zo gemakkelijk te bewerken als hout. Swish dakrandpanelen zijn onderhoudsarm en hoeven nooit geschilderd te worden; ideaal dus voor toepassing op moeilijk bereikbare plaatsen. Swish volschuim dakranden zijn zowel in 16 mm als 9 mm dikte verkrijgbaar. 

Voordelen van Swish dakrandpanelen

Swish dakrandpanelen zijn onderhoudsarm en kleurvast, de panelen verkleuren dus niet en hebben geen onderhoud nodig, u kunt de panelen gemakkelijk schoonmaken met een eenvoudig sopje. Swish dakrandpanelen zijn leverbaar in verschillende diktes en kleuren. Ook zijn Swish dakrandpanelen makkelijk verwerkbaar en dus erg gebruiksvriendelijk.

Ruime kleurenvariatie

Swish dakrandpanelen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, crème (Ral 9001), donkergroen, monumentengroen, staalblauw, wijnrood, antraciet, goudeiken en mahonie.

Dakrandpanelen bestellen

Bestel eenvoudig de gewenste dakrandpanelen bij Bouwdiscount. U kunt online uw gewenste product bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres.

Advies over dakrandpanelen

Bouwdiscount beschikt over de juiste kennis en jaren aan ervaring. Mocht u vragen hebben over een van onze producten of bent u opzoek naar advies op maat, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. 

Maak onderstaand uw keuze uit een van de productcategorieën van Swish.