• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 20 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Annuleren en Retourneren

Annuleren

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos.

Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u is verzonden, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Bouwdiscount.nl reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij het aankoopbedrag, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

Retourneren / Afkoelperiode

Consumenten hebben een afkoelingstermijn van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw huis naar ons retoursadres zijn voor eigen rekening. Uitzonderingen hierop zijn gepersonaliseerde producten en maatwerk. Met maatwerk wordt bedoeld dat het product ‘overeenkomstig de specificaties van de consument’ wordt gemaakt. Aangezien glazen producten per klant op maat in de fabriek gesneden worden, is niet niet mogelijk om op maat gemaakte glazen producten te retourneren.

Het product kan alleen 'indien redelijkerwijs mogelijk' in de orginele verpakking geretourneerd worden. Wij vragen u vriendelijk eerst contact met ons op te nemen voordat u het pakket retourneerd. 

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Bouwdiscount.nl zal het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terugbetalen. De kosten voor de retourzending van uw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Bouwdiscount.nl kenbaar gemaakt te worden. Dit kan via e-mail, fax of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Bouwdiscount.nl heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terug betaald.

De kosten van retournering zijn hetzelfde als de verzendkosten. De verzendkosten kunt u vinden op de pagina Levering of Afhalen.

Retouradres: (indien niet rechtstreeks geleverd door de fabrikant)

  • Bouwdiscount.nl
  • Hoofdweg 60
  • 7371 AJ  Loenen (Gld.)