• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 20 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Colorpanel gevelbekleding

13 producten

13 producten

Een stijlvolle en aantrekkelijke uitstraling dragen bij aan het leefplezier. Colorpanel gevelpanelen geven een woning of een gebouw een warme en natuurlijke uitstraling, daarnaast is Colorpanel duurzaam en onderhoudsvrij, schilderen is verleden tijd en er hoeven geen bomen meer gekapt te worden.

Toepassing Colorpanel gevelpanelen

Colorpanel gevelpanelen worden veel toegepast op de gevels van huizen. Dit zorgt voor een luxe en moderne uitstraling. Ook wordt deze kunststof gevelbekleding veel toegepast op stacaravans en strandhuisjes. De reden waarom dit type gevelbekleding zoveel wordt toegepast is vanwege de lange lengtes die er mogelijk zijn. Onze lange lengtes van 6 meter lang zorgen ervoor dat ze makkelijk monteerbaar zijn.   

Eindeloze kleurmogelijkheden

De Colorpanel gevelpanelen zijn in veel kleuren te bestellen waardoor uw gevel de naar uw gezochte uitstraling krijgt. Wij bieden onze producten aan in zestien kleuren, waardoor u eindeloos veel mogelijkheden hebt op het gebied van kleurcombinaties. 

Colorpanel gevelbekleding bestellen

Bestel eenvoudig de gewenste gevelbekleding bij Bouwdiscount. U kunt online uw gewenste product bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres.

Advies over kunststof gevelbekleding

Bouwdiscount beschikt over de juiste kennis en jaren aan ervaring. Mocht u vragen hebben over een van onze producten of bent u opzoek naar advies op maat, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. 

Maak onderstaand uw keuze uit een van de productcategorieën van Colorpanel.