• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 20 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Kerrafront gevelpanelen

13 producten

13 producten

Bekijk hier ons aanbod gevelbekleding van het merk Kerrafront. Kerrafront staat bekend om hun goede kwaliteit gevelbekleding tegen scherpe prijzen. Zo maken wij van Bouwdiscount kwaliteit voor iedereen betaalbaar.

Soorten Kerrafront gevelbekleding en toepassing

Kerrafront Trend en Trend stone zijn volschuim gevelbekledingen die worden toegepast in nieuwbouw-, recreatie en renovatiemarkt. De panelen hebben een hoog oppervlakte met een smalle groef. De panelen onderscheiden zich door een uni kleur of een robuuste stone-look. De panelen zijn gemaakt van hoge dichtheid PVC-UE-volschuim met een co-extrusie toplaag, die UV-bestendig is. De panelen kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden.

Met Kerrafront Modern Wood (sponningdeel) heb je een alternatief voor de tijdrovende traditionele afwerkingsmaterialen. Door Modern Wood kan je een snelle en effectieve metamorfose of afwerking van een gebouw realiseren, dit komt door de gemakkelijke installatie van Modern Wood. Naast de gemakkelijke bevestiging zorgt dit nieuwe product tevens voor perfect gereproduceerd natuurlijk hout, dit zorgt voor een uitzonderlijke visuele aantrekkelijkheid. De gevelbekleding van Kerrafront Modern Wood als kunststof sponningdeel is niet alleen eenvoudig te installeren maar ook op economisch gebied voordelig, de gevelbekleding zorgt voor isolatie en beschermt het interieur van uw huis. De panelen zijn voorzien van een uitstekende luchtcirculatie. Daarnaast is de installatie van Modern Wood-panelen zeer eenvoudig, de panelen beschikken over ingebouwde sloten en vooraf gemaakt schroefgaten. De panelen zijn van een bouwstof die gemakkelijk te verwerken is. De panelen worden gekenmerkt door een hoge dichtheid en homogeniteit, bovendien zijn ze gemaakt van gerecycled materiaal en natuurlijk 100% recyclebaar.

Daarnaast worden onze artikelen met betrekking tot de gevelbekleding gevolgd door de montageprofielen, zodat u eenvoudig uw complete pakket bij ons kunt samenstellen.

Onderhoudsarm

Omdat het sponningdeel is vervaardigd uit kunststof heeft dit een onderhoudsarme eigenschap. Dit betekent dat de gevelpanelen weinig omkijken nodig hebben in vergelijking met bijvoorbeeld houten gevelbekleding. Het is enkel zaak om de gevelpanelen 1 a 2 keer per jaar schoon te maken met een simpel sopje om zo de uitstraling en eigenschappen te behouden.

Grote onderhoudsbeurten of in het ergste geval een renovatie wordt uitgesloten. Waar je bij hout om de +/- 5 jaar moet onderhouden met een schilderbeurt of nieuwe houten panelen is kunststof kleurvast en zal niet rotten, schimmelen of zelfs afbrokkelen.

Kerrafront gevelpanelen bestellen

Bestel eenvoudig de gewenste gevelpanelen bij Bouwdiscount. U kunt online uw gewenste product bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres.

Advies over kunststof gevelbekleding

Bouwdiscount beschikt over de juiste kennis en jaren aan ervaring. Mocht u vragen hebben over een van onze producten of bent u opzoek naar advies op maat, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. 

Maak onderstaand uw keuze uit een van de productcategorieën van Kerrafront.