• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 20 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Zierer gevelbekleding

9 producten

9 producten

Zierer steenplaten zijn vervaardigd uit glasvezelversterkte kunststoffen, dit maakt de Zierer gevelpanelen tot een bijzonder slag- en stootvaste gevelbekleding. Zierer steenplaten vormen de oplossing voor het renoveren van oude en verweerde gevels. De Zierer steenplaten kenmerken zich door de eenvoudige montage en bovendien blijft het steenkarakter van de te renoveren gevel behouden. Ook zijn Zierer steenplaten onderhoudsarm.

Toepassing Zierer steenplaten

Zierer steenplaten worden vaak toegepast bij het renoveren van oude en verweerde gevels, Zierer steenplaten zorgen ervoor dat de gevel het steenkarakter behoudt. Dit zorgt voor een luxe en moderne uitstraling. De reden waarom dit type gevelbekleding zoveel wordt toegepast is vanwege de unieke kleuren.

Unieke kleurmogelijkheden

Zierer steenplaten zijn leverbaar in zes unieke steenlook kleuren, met de verschillende kleuren zit er altijd wel een kleur bij die bij u past.

Zierer gevelbekleding bestellen

Bestel eenvoudig de gewenste gevelbekleding bij Bouwdiscount. U kunt online uw gewenste product bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres.

Advies over kunststof gevelbekleding

Bouwdiscount beschikt over de juiste kennis en jaren aan ervaring. Mocht u vragen hebben over een van onze producten of bent u opzoek naar advies op maat, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. 

Maak onderstaand uw keuze uit een van de producten van Zierer.