• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 20 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

VinyPlus rabatdelen

16 producten

16 producten

Een stijlvolle en aantrekkelijke uitstraling dragen bij aan het leefplezier. VinyPlus rabatdelen geeft woningen en gebouwen een eigentijds karakter. De gevelbekleding en dakranden, gemaakt uit hoogwaardig gerecyclede kunststoffen, zijn onderhoudsarm en duurzaam. Het kleurenpalet bestaat uit verschillende uni kleuren en houtstructuren en is nu uitgebreid met unieke nerfstructuren. Gevelpanelen krijgen hiermee een realistische natuurlijke uitstraling en zijn niet van echt hout te onderscheiden. De gevelbekleding is vormvast, het trekt niet krom onder invloed van vocht of warmte. Kies voor duurzaamheid en gemak, kies voor VinyPlus. 

Toepassing VinyPlus rabatdelen

VinyPlus rabatdelen worden veel toegepast op de gevels van huizen. Dit zorgt in veel gevallen voor een luxe, maar daarnaast ook een moderne uitstraling. Ook wordt deze kunststof gevelbekleding veel toegepast op stacaravans en strandhuisjes. De reden waarom dit type gevelbekleding zoveel wordt toegepast is vanwege de lange lengtes die er mogelijk zijn. Onze lange lengtes van 6 meter lang zorgen ervoor dat ze makkelijk monteerbaar zijn.   

Eindeloze kleurmogelijkheden

De VinyPlus rabatdelen zijn in oneindig veel kleuren te bestellen waardoor uw gevel de perfecte uitstraling krijgt waar u naar zoekt. Wij bieden onze producten aan in meer dan vijftien kleuren, waardoor u eindeloos veel mogelijkheden hebt op het gebied van kleurcombinaties. 

Vinyplus rabatdelen bestellen

Bestel eenvoudig de gewenste rabatdelen bij Bouwdiscount. U kunt online uw gewenste product bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres.

Advies over kunststof gevelbekleding

Bouwdiscount beschikt over de juiste kennis en jaren aan ervaring. Mocht u vragen hebben over een van onze producten of bent u opzoek naar advies op maat, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. 

Maak onderstaand uw keuze uit een van de productcategorieën van VinyPlus.