Hallo. Inloggen
Mijn account
  • Vanaf € 750,- gratis verzending
  • Al 15 jaar een begrip
  • Snelle levering (meer informatie)

Eurotexx dubbel rabat

Eurotexx gevelbekleding geeft gebouwen een stijlvol karakter van echt hout. Eurotexx wordt toegepast in nieuw-, recreatie- en renovatiebouw. 

Toepassingen Eurotexx rabatdelen met (hout)structuur

De Eurotexx rabatdelen worden tegenwoordig veel toegepast in de moderne nieuw-, recreatie- en renovatiebouw. Kunststof wordt toegepast door de duurzaamheid en de lange levensduur van het materiaal. Ondanks dat het van kunststof is houdt deze gevelbekleding toch de houten authentieke uitstraling. 

Soorten Eurotexx rabatdelen

Bouwdiscount biedt twee soorten Eurotexx volschuim dubbel rabat aan voor uw gevelbekleding. Namelijk de Eurotexx dubbel rabatdeel 332 mm werkend en de T-rex dubbel rabatdeel 332 mm werkend.

Eurotexx dubbel kunststof rabatdelen zijn voorzien van messing en worden bevestigd in de groef. Dankzij de unieke 1,5m1 verbeterde structuur krijgen gevels met de rabatdelen een natuurlijke uitstraling. En met een werkende hoogte van maar liefst 33 cm en lengtes van 6 meter, zijn de gevelpanelen niet alleen eenvoudig maar ook snel te monteren.

De T-Rex variant geeft een extra diepgang aan de panelen. Dankzij diepere en onverdeelde grove geeft het een natuurlijke uitstraling en maken de panelen leefbaar. De T-Rex variant is te bestellen in dubbel rabat.

Daarnaast bieden wij bij Bouwdiscount ook de bijbehorende schroeven en profielen aan om alles te monteren.

Eindeloze kleurmogelijkheden

Door de vele kleuren en verschillende soorten rabatdelen kan Bouwdiscount u meer dan 14 verschillende soorten leveren. Door deze vele opties zit er altijd de juiste voorgevel voor u tussen. Daarnaast zijn deze altijd van topkwaliteit en tegen een scherpe prijs.

Voordelen van Kunststof gevelbekleding

De gevelbekleding van Eurotexx zorgt voor een realistische uitstraling van natuurgetrouwe houtstructuren. Daarnaast is het uv-bestendig, weersbestendig en vochtbestendig. Door de goede structuur is het ook nog eens slag-, stoot en vormvast. Door het gebruik van kuststof hoeft u nooit meer te schilderen en is uw gevel ook onderhoudsarm. 

Advies over kunststof gevelbekleding

Bouwdiscount beschikt over de juiste kennis en jaren aan ervaring. Mocht u vragen hebben over een van onze producten of bent u opzoek naar advies op maat, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. 

Maak onderstaand uw keuze uit een van de productcategorieën van Eurotexx.

14 producten

  1. Normale prijs € 98,62 incl. BTW Aanbiedingsprijs € 77,43 excl BTW € 93,69 incl. BTW Vanaf € 101,43 incl. BTW
  2. Normale prijs € 18,09 incl. BTW Aanbiedingsprijs € 14,20 excl BTW € 17,18 incl. BTW Vanaf € 18,61 incl. BTW
  3. Normale prijs € 15,13 incl. BTW Aanbiedingsprijs € 11,88 excl BTW € 14,37 incl. BTW Vanaf € 15,56 incl. BTW
  4. Normale prijs € 19,97 incl. BTW Aanbiedingsprijs € 15,68 excl BTW € 18,97 incl. BTW Vanaf € 20,55 incl. BTW
  5. Normale prijs € 62,86 incl. BTW Aanbiedingsprijs € 49,35 excl BTW € 59,71 incl. BTW Vanaf € 64,65 incl. BTW
  6. Normale prijs € 30,19 incl. BTW Aanbiedingsprijs € 23,70 excl BTW € 28,68 incl. BTW Vanaf € 31,05 incl. BTW

14 producten