• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 15 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Verholen goot

2 producten

Normale prijs € 50,09 incl. BTW Aanbiedingsprijs € 39,33 excl BTW € 47,59 incl. BTW Vanaf € 42,58 incl. BTW
Vanaf € 45,36 excl BTW € 54,89 incl. BTW Vanaf € 46,90 incl. BTW

2 producten

De verholen goot is een compleet systeem voor het afvoeren van regenwater bij plaatsing van een dakkapel. Door de verborgen (verholen) ligging onder de dakpan ontstaat een aanmerkelijk fraaiere afwerking dan bij het plaatsen van loodslabben. De verholen goot heeft eenzijdig een opstand van 85 mm en aan de andere zijde een opstand van 25 mm. Voor de afvoer onder de pannen naar de dakgoot is een ondergoot beschikbaar, met aan beiden zijden een opstand van 25 mm.

Pluspunten van de kunststof verholen goot

De kunststof verholen goot heeft een onzichtbare afwatering bij dakkapellen. De kunststof verholen goot is snel en eenvoudig te monteren. Ook zijn de kunststof verholen goten volledig recyclebaar waardoor het erg milieuvriendelijk is. Het kunststof waarvan de verholen goten gemaakt worden zijn volledig te hergebruiken.

Verholen goot bestellen

Bestel eenvoudig de gewenste verholen goot bij Bouwdiscount. U kunt online uw gewenste product bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres.

Advies over verholen goot

Bouwdiscount beschikt over de juiste kennis en jaren aan ervaring. Mocht u vragen hebben over een van onze producten of bent u opzoek naar advies op maat, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. 

Maak onderstaand uw keuze uit een van de producten.