• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 20 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Twinson kunststof terrasplanken

12 producten

12 producten

Composiet vlonderplanken

Twinson is het milieuvriendelijke alternatief op de traditionele hardhouten terras- en vlonderplanken. Twinson vlonderplanken worden vervaardigd uit een unieke combinatie van hout en kunststof; de warme uitstraling van hout gecombineerd met de duurzaamheid van kunststof. Twinson vlonderplanken zijn makkelijk te leggen en tweezijdig te gebruiken, zodat er keuze is uit twee structuren. Voor een strakke en nette afwerking is een uitgebreid assortiment hulpprofielen beschikbaar.

Kenmerken van Twinson composiet vlonderplanken

Twinson composiet vlonderplanken worden niet glad, ook niet bij regen of dauw. De Twinson composiet vlonderplanken hebben een robuuste look die uw vlonder een robuust uiterlijk geven. De Twinson composiet vlonderplanken splinteren niet.

Beschikbare kleuren

Met alle verschillende beschikbare kleuren kunt u uw vlonder maken naar uw eigen smaak met de uniek combinatie van hout en kunststof. De beschikbare kleuren zijn hazelnootbruin, zoethoutzwart, schorsbruin, riverstonegrijs, walnootbeige en leigrijs.

Vlonderplanken bestellen

Bestel eenvoudig de gewenste vlonderplanken bij Bouwdiscount. U kunt online uw gewenste product bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres.

Advies over terrasplanken

Bouwdiscount beschikt over de juiste kennis en jaren aan ervaring. Mocht u vragen hebben over een van onze producten of bent u opzoek naar advies op maat, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. 

Maak onderstaand uw keuze uit een van de producten van Twinson.