• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 20 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Novicell gevelbekleding

18 producten

18 producten

Novicell grove nerf

De grove houtnerf kenmerkt zich door een karakteristieke uitstraling. Zeer fraai bij projecten waar een houtuitstraling nadrukkelijk aanwezig mag zijn. Kenmerkend zijn de lange wijd uitstaande nerven met een rustig draadverloop. De panelen hebben een matte uitstraling. Ook van een afstand is de houtnerf goed zichtbaar en blijft het 'plank effect' aanwezig.

Novicell fijne nerf

De fijne houtnerf kenmerkt zich door minder diepe nerven en een licht golvend draadverloop. Hierdoor krijgen de planken een zeer verfijnde en afgewerkte uitstraling. Door de matte afwerking hebben de panelen de aanblik van geschilderde planken. Door de verfijnde look zijn deze panelen niet te nadrukkelijk aanwezig en dat maakt ze geschikt voor een breed scala aan toepassingen.

Gevelbekleding van Novicell is bijzonder fraai door de natuurgetrouwe houtstructuur en het wordt daardoor vaak toegepast bij bijvoorbeld een kunststof chalet.

Novicell gevelbekleding bestellen

Bestel eenvoudig de gewenste gevelbekleding bij Bouwdiscount. U kunt online uw gewenste product bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres.

Advies over Novicell gevelbekleding

Bouwdiscount beschikt over de juiste kennis en jaren aan ervaring. Mocht u vragen hebben over een van onze producten of bent u opzoek naar advies op maat, neem dan contact op met onze verkoopafdeling.