• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 20 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Eurotexx potdeksel

13 producten

13 producten

Eurotexx gevelbekleding geeft gebouwen een stijlvol karakter van echt hout. Eurotexx wordt toegepast in nieuw-, recreatie- en renovatiebouw.

Toepassingen Eurotexx potdeksel gevelpanelen

Eurotexx wordt veelal gebruikt in de nieuwbouw- en renovatiesector en voor tuinhuisjes, chalets, bungalows, woonarken, houtskelet-, recreatie-, woning- en unitbouw. Eurotexx potdeksel geeft gevels een natuurlijke uitstraling. Met de unieke houtstructuur van 1,5m1 op het paneel is het potdeksel profiel met zijn diversiteit aan kleur niet te onderscheiden van hout. De potdeksel panelen hebben een hoge materiaal dichtheid en zijn eenvoudig te monteren en hebben een werkende hoogte van 18 cm en zijn 6 meter lang. Bovendien zijn ze onderhoudsvriendelijk en maken schilderen overbodig.

Soorten Eurotexx potdeksels

Wij bieden 1 soort Eurotexx potdeksel aan. Verder beschikken wij wel over potdeksels van andere merken. Hier vindt u de Eurotexx potdeksel met de daar bijhorende profielen om het monteren eenvoudig te maken.

Eindeloze kleurmogelijkheden

Door de vele kleuren en verschillende soorten rabatdelen kan Bouwdiscount u meer dan 12 verschillende soorten leveren. Door deze vele opties zit er altijd de juiste gevel voor u tussen. Daarnaast zijn deze altijd van topkwaliteit en tegen een scherpe prijs.

Voordelen van Kunststof gevelbekleding

De gevelbekleding van Eurotexx zorgt voor een realistische uitstraling van natuurgetrouwe houtstructuren. Daarnaast is het uv-bestendig, weersbestendig en vochtbestendig. Door de goede structuur is het ook nog eens slag-, stoot en vormvast. Door het gebruik van kuststof hoeft u nooit meer te schilderen en is uw gevel ook onderhoudsarm.

Potdeksels bestellen

Bestel eenvoudig de gewenste potdeksels bij Bouwdiscount. U kunt online uw gewenste product bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres.

Advies over kunststof gevelbekleding

Bouwdiscount beschikt over de juiste kennis en jaren aan ervaring. Mocht u vragen hebben over een van onze producten of bent u opzoek naar advies op maat, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. 

Maak onderstaand uw keuze uit een van de productcategorieën van Eurotexx.