• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 20 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Kozijnafwerking

Kozijnen lijken in eerste instantie niet heel belangrijk, maar als ze slecht afgewerkt zijn vallen ze meteen op. Daarom is het essentieel dat uw kozijn is voorzien van een goede kozijnafwerking. Bouwdiscount heeft verschillende kozijnsoorten en profielen, waardoor u altijd de juiste afwerking hebt voor uw betreffende situatie.

Kunststof hardschuim kozijnafwerking

Bouwdiscount biedt een ruim assortiment profielen en panelen voor de afwerking van kozijn of dagkant. Er is keuze uit een gladde afwerking in wit of crème of een afwerking met een matte toplaag. Deze toplaag heeft een satijnzacht en mat oppervlak en geeft kozijnen een hoogwaardige uitstraling. En dat alles met direct resultaat zonder stucen of schilderen.

MDF-kozijnafwerking

De MDF-kozijnafwerking van Prodec staat garant voor het grootste verwerkingsgemak. Op eenvoudige en snelle wijze werkt u uw kozijn netjes af. Zeker bij lastige renovatieklussen is Prodec voor u dé oplossing. Bovendien is Prodec al voorzien van een strakke structuurfolie in wit of crème. Schilderen is daarom overbodig.

Een groot pluspunt van het materiaal MDF is dat het vochtwerend is.

MDF-vensterbanken

De MDF-vensterbanken van Bouwdiscount zijn vochtwerend en van hoge kwaliteit MDF. Een mooie vensterbank is een aanvulling voor het kozijn. Door het plaatsen van de juiste vensterbank creëer je een luxe uitstraling voor je kozijn, maar je kunt het ook gebruiken als plaats voor decoratie en dergelijken.

Kunststof vensterbanken

Van alle vensterbank-materialen is kunststof is meestal de beste keuze. Want kunststof vensterbanken zijn goed bestand tegen zowel vocht als zonlicht. Bovendien zijn ze onbreekbaar en goed te verwerken. Kunststof vensterbank zijn tot liefst 6 meter lengte te monteren. Dat betekent: geen naden.

Paneelvulling

Paneelvullingen worden gebruikt om duurzame borstweringen voor deuren en kozijnen samen te stellen. Met staalversterking halen de panelen zelfs de SKG-klasse 2 norm. Hierdoor voldoet de paneelvulling aan het politiekeurmerk Veilig Wonen. Paneelvulling is verkrijgbaar in diverse foliekleuren die passen bij de gebruikelijke kozijn en gevel foliekleuren.