• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 20 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Milexx volschuim overstekpanelen

7 producten

7 producten

Overstekpanelen van Milin beschermen en verfraaien het dakgoot overstek. De panelen voor de gevel zijn verkrijgbaar als Milexx volschuim platpanelen, Milyt HPL plaat en holle schroot. Het programma omvat alle benodigde afwerkprofielen voor een mooi afgewerkt eindresultaat. Het assortiment Milin is ook uitstekend beschiknbaar voor de afwerking van dakkapellen in zowel nieuwbouw- als renovatiesector. 

Beschikbare kleuren

Milexx overstekpanelen zijn beschikbaar in de kleuren wit, crème, antraciet, blauw, groen, wijnrood, goud eiken en mahonie. Met de grote variatie aan kleuren is er altijd een kleur die bij u past.

Kenmerken van Milexx overstekpanelen

Milexx overstekpanelen zijn gemakkelijk te verwerken en zijn beschikbaar in lange lengtes. Milexx overstekpanelen zijn UV bestendig, de panelen worden dus niet aangetast door UV straling. Ook zijn de overstekpanelen onderhoudsarm, er is dus weinig tot geen onderhoud nodig, de panelen kunnen eenvoudig schoongemaakt worden door middel van een sopje.

Overstekpanelen bestellen

Bestel eenvoudig de gewenste overstekpanelen bij Bouwdiscount. U kunt online uw gewenste product bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres.

Advies over overstekpanelen

Bouwdiscount beschikt over de juiste kennis en jaren aan ervaring. Mocht u vragen hebben over een van onze producten of bent u opzoek naar advies op maat, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. 

Maak onderstaand uw keuze uit een van de overstekpanelen.