• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 20 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Kunststof buitenplafonds

4 producten

4 producten

Het buitenplafondsysteem van Florence biedt de uitstraling van een glad gestuct plafond voor buitentoepassingen, denk hierbij aan veranda’s, carports, overkappingen en dakoverstekken. Door de hoogwaardige kunststof materialen en de vochtbestendige toplaag zijn ze ongevoelig voor vocht en schimmels en blijven daardoor kleurvast. Florence buitenplafonds zijn hét duurzame alternatief voor traditionele wand- en plafondproducten. 

Voordelen van Florence buitenplafonds

Florence buitenplafonds hebben een stijlvolle afwerking en geven een erg mooie uitstraling. Florence buitenplafonds zijn ongevoelig voor vocht, de panelen stoten het vocht af waardoor het vocht niet in de panelen kan trekken en daardoor zullen de panelen niet gaan schimmelen. Ook zijn de Florence buitenplafonds panelen erg makkelijk te monteren. Ook zijn de Florence buitenplafonds panelen erg duurzaam, de panelen gaan namelijk erg lang mee, een stuk langer dan bijvoorbeeld een houten paneel.

Ruime kleurenvariatie

Florence buitenplafonds zijn beschikbaar in de kleuren wit folie mat, crème folie mat, crème (RAL 9001), donkergroen (RAL 6009), antraciet (RAL 7016) en Kwartsgrijs (RAL 7039).

Buitenplafond bestellen

Bestel eenvoudig de gewenste buitenplafond bij Bouwdiscount. U kunt online uw gewenste product bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres.

Advies over buitenplafonds

Bouwdiscount beschikt over de juiste kennis en jaren aan ervaring. Mocht u vragen hebben over een van onze producten of bent u opzoek naar advies op maat, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. 

Maak onderstaand uw keuze uit het assortiment van Florence.