• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 20 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Kunststof Gevelbekleding Toebehoren

14 producten

14 producten

Bouwdiscount heeft een ruim assortiment aan kunststof gevelbekleding toebehoren. Er is veel keuze tussen verschillende soorten toebehoren zoals lijmen, folies en scharen. Bouwdiscount verkoopt deze producten tegen scherpe prijzen.

Bouwfolie

Hoogwaardige waterdichte damp-open bouwfolie. Voor optimale vochtbescherming is Lamina 110 folie de beste keus. Lamina 110 is een waterdicht damp-open 3-laags PP-vlies van 110 gram, bestaande uit twee geotextielen en ‘high breathable film’. Bovendien is deze damp-open folie energiekosten besparend en dus milieuvriendelijk. Creëer een hoogwaardige buitenlaag van folie voor daken, wanden en gevels. Daarbij is het ook eenvoudig te bevestigen en tegen iedere achter constructie te monteren zoals hout en isolatiemateriaal. Lamina 110 is verkrijgbaar op rollen van 1,5 m¹ en 2,6 m¹

Gewapend bouwfolie

Gewapend bouw folie is een dampdoorlatende bouwfolie, dat uit 3 lagen is opgebouwd en voor toepassingen in wanden wordt gebruikt. Echter een belangrijk detail is dat er wel een luchtspouw tussen de gewapende folie en de harde achtergrond aanwezig moet zijn. In de praktijk wordt vaak een houten regel met een dikte van 20mm achter de wandfolie gemonteerd. Het is van groot belang dat er voor de juiste opbouw wordt gekozen in verband met de geringe mate van dampdoorlaat. Gewapende folie onderscheidt zich van de andere wandfolies door de zeer hoge treksterkte in zowel lengte als breedte. De folie is standaard 2 jaar UV gestabiliseerd en wordt zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten gebruikt.

Lamina SLIM en STANDAARD bouwfolie

De Lamina SLIM is speciaal getest op langdurige UV belasting. De Lamina SLIM kan afhankelijk van de gevelbekleding worden toegepast bij gedeeltelijk open gevelconstructies tot maximaal 10% of 10 mm open voeg. De STANDAARD versie is gericht op maximale voegopening tot 30% of 30mm. Als gevelbekleding zijn in principe diverse materialen te gebruiken.

Kunststof gevelbekleding toebehoren bestellen

Bestel eenvoudig de gewenste kunststof gevelbekleding toebehoren bij Bouwdiscount. U kunt online uw gewenste product bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres. 

Advies over steenmotief gevelbekleding

Bouwdiscount beschikt over de juiste kennis en jaren aan ervaring. Mocht u vragen hebben over een van onze producten of bent u opzoek naar advies op maat, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. 

Maak onderstaand uw keuze uit een van de kunststof gevelbekleding toebehoren.