• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 20 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Heering overstekpanelen

13 producten

13 producten

De voordelig geprijsde sponningschroten van Heering zijn vooral geschikt op plekken waar zon en weer weinig invloed hebben. Schilderen is niet nodig. De panelen zijn praktisch onderhoudsvrij. Af en toe een sopje is genoeg. De kunststof panelen zijn er met sponning en vlakwerkend. We leveren de sponningschroten met een complet pakket afwerkingsprofielen.

Voordelen van Heering overstekpanelen

Heering overstekpanelen hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding, de overstekpanelen worden aangeboden tegen scherpe prijzen en de overstekpanelen zijn van uitstekende kwaliteit. Daarnaast hebben de overstekpanelen weinig tot geen onderhoud onderhoud nodig, enkel een sopje is genoeg om de panelen schoon te maken.

Beschikbare kleuren

De Heering overstekpanelen zijn beschikbaar in de kleuren wit en crème. Met deze kleuren kunt u uw dakrand naar wens afwerken.

Overstekpanelen bestellen

Bestel eenvoudig de gewenste overstekpanelen bij Bouwdiscount. U kunt online uw gewenste product bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres.

Advies over overstekpanelen

Bouwdiscount beschikt over de juiste kennis en jaren aan ervaring. Mocht u vragen hebben over een van onze producten of bent u opzoek naar advies op maat, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. 

Maak onderstaand uw keuze uit een van de productcategorieën van Heering.