• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 15 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Kunststof rabatdelen met renolitfolie

Een rabat is een plank die aan de ene kant een groef heeft en aan de andere kant een geschulpte rand. Hierdoor kunnen de delen goed in elkaar geschoven worden. De uitvoering van het kunststof paneel is in de traditionele rabat vorm, zodat u bij het bekleden van een gevel het karakteristieke uiterlijk behoud. De kunststof rabatdelen worden uit hoogwaardige kunststoffen geproduceerd en met Renolitfolie bekleed. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid voor een folie in unikleuren en houtnerfstructuren.

Renolit folie

De folie die RENOLIT ontwikkeld heeft, is erg sterk. Aangebracht als toplaag op kunststof, beschermt het tegen weersinvloeden en vuil gedurende de gehele levensduur van de kunststof. Het is een hele stevige Uv-bestendige en vuilafstotende folie. Deze heb je vaak in veel kleuren, mat, glans, maar ook met een fraaie houtstructuur. Het is een erg goed en duurzaam product die bij verschillende bouwmaterialen de markt heeft gevonden.

Daarnaast zijn er ook hulpstukken voor een perfecte afwerking van uw gevel!

Advies over kunststof gevelbekleding

Bouwdiscount beschikt over de juiste kennis en jaren aan ervaring. Mocht u vragen hebben over een van onze producten of bent u opzoek naar advies op maat, neem dan contact op met onze verkoopafdeling.