• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 20 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Kunststof rabatdelen glad

Een rabat is een plank die aan de ene kant een groef heeft en aan de andere kant een geschulpte rand. Hierdoor kunnen de delen goed in elkaar geschoven worden. De uitvoering van het kunststof paneel is in de traditionele rabat vorm, zodat u bij het bekleden van een gevel het karakteristieke uiterlijk behoudt. De kunststof rabatdelen worden uit hoogwaardige kunststoffen geproduceerd en met Renolitfolie bekleed. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid voor een folie in unikleuren en houtnerfstructuren.

Kunststof hardschuim rabatdelen

De panelen zijn gemaakt van hardschuim, met een coëxtrusielaag. De samenstelling geeft het lichte paneel toch een massieve uitstraling. Door het gladde oppervlak oogt de woning fris en afgewerkt. Maar er zijn meer voordelen aan Heering Hardschuim. Heering hardschuim panelen zijn onderhoudsarm, er is weinig tot geen onderhoud nodig, de panelen zijn eenvoudig schoon te maken met een sopje. De panelen hebben een strakke vormgeving en de panelen zijn massief. Al met al zijn de panelen van een uitstekende kwaliteit met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook zijn de panelen snel en eenvoudig te monteren.

Swish gevelpanelen

Swish gevelpanelen zijn uitermate geschikt voor het bekleden van gevels, dakkapellen en dakoverstekken in zowel nieuwbouw als renovatie. De Swish volschuim profielen zijn opgebouwd uit een basis van hardschuim PVC, afgewerkt met een harde, gladde toplaag. De Swish gevelpanelen kenmerken zich door het geringe gewicht en goede verwerkingseigenschappen

Milexx volschuim gevelbekleding

Milexx is een kunststof onderhoudsarm gevelbekleding systeem met een niet van echt te onderscheiden houtstructuur. Milexx is de eerste in zijn soort nieuwe generatie gevelbekleding. Inmiddels wordt het Milexx systeem al jaren succesvol toegepast. De panelen zijn verkrijgbaar als enkel- en als dubbel rabatdeel.