• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 20 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Kunststof hardschuim rabatdelen

7 producten

7 producten

Heering Hardschuim is een kunststof paneel dat geschikt is voor gevelbekleding, dakranden en dakoverstekken.

Heering Hardschuim gevelbekleding

De panelen zijn gemaakt van hardschuim, met een coëxtrusielaag. De samenstelling geeft het lichte paneel toch een massieve uitstraling. Door het gladde oppervlak oogt de woning fris en afgewerkt. Maar er zijn meer voordelen aan Heering Hardschuim. Heering hardschuim panelen zijn onderhoudsarm, er is weinig tot geen onderhoud nodig, de panelen zijn eenvoudig schoon te maken met een sopje. De panelen hebben een strakke vormgeving en de panelen zijn massief. Al met al zijn de panelen van een uitstekende kwaliteit met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook zijn de panelen snel en eenvoudig te monteren.

Eenvoudige montage panelen

Het assortiment is eenvoudig en overzichtelijk. Het materiaal is massief, licht in gewicht en eenvoudig te schroeven of te nagelen op de achter constructie. Dit alles maakt het makkelijk om de gevelpanelen te verwerken.

Onderhoudsarm in gebruik

De kunststof panelen vragen weinig onderhoud en schilderen is niet nodig. Dat bespaart kostbare tijd, is financieel voordelig en maakt u minder afhankelijk van derden. Een periodiek zachte reiniging volstaat voor jarenlang woonplezier.

10 jaar kleurvast

Heering Hardschuim is bestand tegen UV-straling en daarmee gegarandeerd 10 jaar kleurvast. De woning behoudt hiermee een fraai aangezicht.

Kunststof hardschuim rabatdelen bestellen

Bestel eenvoudig de gewenste kunststof hardschuim rabatdelen bij Bouwdiscount. U kunt online uw gewenste product bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres.

Advies over gevelpanelen

Bouwdiscount beschikt over de juiste kennis en jaren aan ervaring. Mocht u vragen hebben over een van onze producten of bent u opzoek naar advies op maat, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. 

Maak onderstaand uw keuze uit een van de hardschuim gevelpanelen.