• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 20 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Keralit dakranden

1-18 van 20

Pagina

1-18 van 20

Pagina

Montage keralit dakranden

Bekijk de montagevideo

Keralit veelgestelde vragen

Is Keralit te schilderen?

Nee, wij adviseren u de Keralit producten niet te schilderen.

Mag ik Keralit oppoetsen met een wax soort?

Keralit oppoetsen met wax is overbodig. Het kan zelfs nadelig zijn voor de uitstraling van het product. De wax kan zich namelijk ophopen in de nerfjes van de Renolitfolie en een doffe uitstraling geven.

Op welke lengte is Keralit leverbaar?

Keralit gevel- en dakrandpanelen zijn uit voorraad leverbaar in 6000 mm

Hoe lang is de garantie en waarop?

Keralit geeft 10 jaar garantie op zowel de basis van het product, als op kleurechtheid.

Is Keralit ook isolerend?

Keralit is een holkamer product welke geventileerd op een regelwerk aangebracht dient te worden. De isolatiewaarde is door de ventilatie dan ook nihil.

Gevelpanelen

Kan ik de Keralit gevelpanelen op het houtwerk plaatsen?

Het is belangrijk dat bij Keralit gevelpanelen de ventilatie achter het product wordt gewaarborgd. Wanneer u dit niet realiseert kan dit in de toekomst tot vervelende situaties leiden zoals rotting van het houtwerk of schimmelvorming op de muur.

Wat is de h.o.h montageafstand van Keralit?

Keralit gevelpanelen dienen om de 30 cm te worden geschroefd op goed uitgelijnd verduurzaamd regelwerk.

De dakrand is een van de meest lastig bereikbare plekken van uw woning. U wilt dan ook niet iedere vijf jaar op een ladder te hoeven klimmen om de dakrand van uw woning te schilderen. De dakrandpanelen van Keralit zijn perfect om te gebruiken ter vervanging van uw boeidelen, overstekken en dakranden. De Keralit dakrandpanelen zijn verkrijgbaar invier verschillende hoogtes; 200 mm (Keralit 2821), 250 mm (Keralit 2825), 300 mm (Keralit 2831) en 350 mm (Keralit 2835). Nadat u de houten dakranden heeft vervangen, bent u jarenlang verzekerd van een hoogwaardige uitstraling van uw woning. U koopt bij Bouwdiscount dan ook al uw keralit producten tegen scherpe prijzen. Hoe meer u besteld, hoe hoger de korting. Voor projecten kunt u altijd een projectprijs aanvragen.

Maak onderstaand uw keuze uit één van de productcategorieën van Keralit dakrandpanelen en de diverse hulp stukken en koop dit voor een discount prijs. Gemakkelijk online te bestellen en maximaal 5 werkdagen levertijd.