• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 20 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Kunststof vensterbanken

9 producten

9 producten

Binnen het Milinboard assortiment zijn er verschillende typen kunststof vensterbanken voor binnentoepassing leverbaar. De vensterbanken zijn leverbaar met een ronde of spitse neus.

Steenlook

Milinboard steenlook vensterbank van kunststof zijn niet van echt natuursteen te onderscheiden. De venster banken zijn bijzonder duurzaam, krasvast en stevig dankzij de oersterke melamine-toplaag.

Overzet

Naast de bestaande vensterbank is er ook de overzet vensterbank met een ronde neus. Deze kunnen over een bestaande vensterbank worden geplaatst. Hierdoor ziet de oude vensterbank er weer zo goed als nieuw uit. Heel eenvoudig en een snelle manier om je vensterbank te renoveren.

Type B

Naast de steenlook en overzet vensterbanken zijn er twee standaard vensterbanken in het assortiment, Type B. Door het fraaie design in combinatie met een kunststof sterke toplaag, zijn deze venster banken ideaal voor nieuwbouw- of renovatieprojecten. De vensterbanken zijn honingraatversteviging waardoor ze al alle eisen zullen voldoen.

Kenmerken van Milinboard vensterbanken

Milinboard vensterbanken zijn eenvoudig te monteren en te verwerken. Ook zijn deze vensterbanken onderhoudsarm en is er geen schilderwerk nodig. Doordat de vensterbanken UV bestendig en waterafstotend zijn, zijn de vensterbanken niet beinvloedbaar door invloeden van bijvoorbeeld regen of UV stralen.

Vensterbanken bestellen

Bestel eenvoudig de gewenste vensterbanken bij Bouwdiscount. U kunt online uw gewenste product bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres.

Advies over vensterbanken

Bouwdiscount beschikt over de juiste kennis en jaren aan ervaring. Mocht u vragen hebben over een van onze producten of bent u opzoek naar advies op maat, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. 

Maak onderstaand uw keuze uit een van de vensterbanken.