• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 20 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Dutchplank vezelcement gevelbekleding

15 producten

15 producten

Dutchplank vezelcement gevelbekleding

DutchPlank® vezelcement gevelbekleding is een duurzaam en multifunctioneel vezelcement die leverbaar is in elk gewenste kleur. Dankzij de techniek kan de uitstraling van cederhout nagebootst worden maar dan met de eigenschappen van vezelcement.

De kracht van Dutchplank vezelcement gevelbekleding schuilt in de combinatie van de duurzaamheid van vezelcement met de natuurlijke schoonheid van hout. De gevelbekleding wordt gemaakt van Portlandcement, gemalen zand, natuurlijke organische vezels, natuurlijk calciumsilicaat, water en minerale vulstoffen.

Vezelcement gevelbekleding

Dutchplank vezelcement gevelbekleding bestaat voor het grootste deel uit FSC-houtpulp en vliegas. Vliegas komt vrij bij verbranding van steenkool. Deze vliegas wordt bij de productie van Dutchplank wandbekleding 100% hergebruikt.

Brandwerende gevelbekleding

De vezelcement gevelbekleding is brandwerend (Brandklasse A) en laat zich gemakkelijk verwerken. Voor een gedetailleerde en naadloze afwerking zijn vezelcement profielen leverbaar. Deze zijn tevens verkrijgbaar in alle denkbare kleuren.

Voor een kleurrijke onderhoudsarme gevel, is DutchPlank gevelbekleding het ideale materiaal. De kunststof panelen van Dutchplank verlenen zich uitstekend voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Kleuren

De Dutchplank vezelcement gevelbekleding is beschikbaar in vrijwel iedere gewenste kleur. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vezelcement gevelbekleding bestellen

Bestel eenvoudig de gewenste vezelcement gevelbekleding bij Bouwdiscount. U kunt online uw gewenste product bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres.

Advies over vezelcement gevelbekleding

Bouwdiscount beschikt over de juiste kennis en jaren aan ervaring. Mocht u vragen hebben over een van onze producten of bent u opzoek naar advies op maat, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. 

Maak onderstaand uw keuze uit een van de producten van Dutchplank.

LET OP! Deze producten zijn alleen te bestellen op aanvraag.