• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 20 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Twinson terrasplanken 140 mm

Twinson Terrasdelen is speciaal ontworpen voor een eenvoudige installatie. De Twinson terrasplank zijn verkrijgbaar in 140 of 210 mm om u een keuze uit twee afwerkingen te bieden, waardoor het de perfecte eigenschap heeft voor iedere residentiële tuin of terras. De Twinson terrasdelen zijn eenvoudig op maat te snijden, net als de conventionele houten dek. Een gepatenteerd verborgen clip systeem vergemakkelijkt de bevestiging aan de draagconstructie. Twinson terrasplanken combineren de warme uitstraling van hout en de duurzaamheid van kunststof. Dankzij hun natuurlijke aanzicht vormen de Twinson planken een perfecte harmonie met uw buitenomgeving. Twinson is waterbestendig, splijt niet en is splintervrij.  De grondstof Twinson is een houtkunststof composiet dat 100% recyclebaar is. Daarmee is Twinson een milieuvriendelijk alternatief voor hardhout.  Voor een perfecte eindafwerking zijn er ook speciaal op maat gemaakte hulpstukken voor de montage van Twinson terrasplanken. Bestel hulpstukken
* verplichte velden
Actuele levertijd
SKU
1061-configurable
Vanaf
€ 61,25 excl. BTW
€ 74,11 incl. BTW

Eigenschappen Twinson terrasplanken 
- De ideale binnenlandse terrasplanken oplossing, staat onderbouw overspanningen tot 500mm.
- Eenvoudig te installeren met behulp van gepatenteerde, verborgen clip systeem
- Aantrekkelijke, natuurlijke houten look en feel te mengen met een buitenruimte.
- Duurzaam, gemakkelijk te onderhouden, waterbestendig, splintervrij en insect-resistente materiaal - voor de lange levensduur prestaties.
- Extreem slipvast gegroefd oppervlak voor een betere veiligheid, zelfs in natte omstandigheden.
- Duurzaam geproduceerd, 100% recyclebaar product.
- Platen kunnen op maat worden geknipt als conventionele houten dek, en vereisen geen schilder of bewaarmiddel behandelingen.

Meer informatie
SKU 1061-configurable