• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 20 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Siliconenkit

5 producten

5 producten

Siliconenkit gebruik je om verbindingen af te werken, vocht tegen te houden en voegen en naden te vullen. Siliconenkit is elastisch en kan daarom tot op zekere hoogte bewegingen opvangen. Glasdiscount beschikt over een uitgebreid assortiment siliconenkitten.

Siliconenkit toepassingen

Siliconenkit wordt gebruikt voor verschillende toepassingen. Zo wordt het gebruikt voor het afdichten van aansluit- en dilatatievoegen in gevels. Ook wordt het toegepast in kunststofkozijnen in de voegen tussen glasplaten onderling. Waar het hoofdzakelijk voor gebruikt wordt is voor het afdichten van sanitaire ruimten. Verder zie je dat deze kit vaak gebruikt wordt in het algemeen voor het afdichten van verschillende type voegen. Het voordeel van siliconenkit is dat het ongevoelig is voor temperaturen van -40°C en +180°C; de kit wordt niet harder of zachter bij deze temperaturen.

Verschillende soorten siliconenkit

Ons brede aanbod siliconenkit is te onderscheiden in het materiaal waarop het aangebracht dient te worden. De ene siliconenkit is bedoeld voor bijvoorbeeld natuursteen en een ander werkt beter op glas. Daarnaast hebben de producten ook product specifieke eigenschappen. Zo bieden wij brandwerende kit aan, maar ook de normale siliconenkitten en ook speciale kit voor glasreparatie. Door ons grote aanbod van verschillende soorten siliconenkit is de voor u benodigde kit voor uw specifieke situatie altijd beschikbaar bij ons. 

Waarom koopt u siliconenkit bij Bouwdiscount?

Bij Bouwdiscount beschikken we over een ruim assortiment waardoor u altijd de juiste soort siliconenkit kunt bestellen. Daarnaast maken wij topkwaliteit voor iedereen betaalbaar, zodat iedereen met de beste materialen kan werken. Ook bieden wij hulp, service en advies aan, zodat u alles kunt vragen wat u wilt weten. Bij Bouwdiscount beschikken wij over de benodigde kennis en ervaring die u wenst.

Siliconenkit bestellen

Bestel eenvoudig de gewenste Siliconenkit bij Bouwdiscount. U kunt online uw gewenste product bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere bouwproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres. Bouwdiscount is al 16 jaar de grootste bouwleverancier van Nederland.

Advies lijmen en kitten

Bouwdiscount beschikt over de juiste kennis en jaren aan ervaring. Mocht u vragen hebben over een van onze producten of bent u opzoek naar advies op maat, neem dan contact op met onze verkoopafdeling.