• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 15 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Brandwerende kit

2 producten

Vanaf € 8,65 excl BTW € 10,47 incl. BTW
€ 3,50 excl BTW € 4,24 incl. BTW

2 producten

Brandwerende kit kan voorkomen dat er brand, rook en giftige stoffen zich verder verspreiden naar andere ruimtes in een gebouw. Glasdiscount beschikt over een aantal soorten brandwerende kitten. Naast deze pagina vindt u ook bij onze andere soorten lijmen en kitten, brandwerende variaties.

Brandwerende kit toepassingen

Kieren en naden in een brandscheiding dienen met brandwerende kit te worden afgedicht. Daarnaast kan dit type kit ook gebruikt worden voor de toeppassing van het dichten van voegen, het isoleren van buizen, waterleidingen en elektrische leidingen. Daarnaast wordt het ook vaak gebruikt voor het verlijmen en isoleren van panelen, golfplaten en Dakpannen. Ook bieden wij brandwerende kit voor de toepassing van rondom brandwerende deuren, kozijnen en scheidingswanden. Voor alle toepassingen staan deze nader toegelicht bij onze producten.  

Verschillende soorten brandwerende kit

Onze brandwerende kitten verschillen qua type. Hierdoor zijn ze te gebruiken voor verschillende toepassingen. Wij beschikken over brandwerende siliconenkit, brandwerende schuim en brandwerende acrylaatkit. Ook verschillende ze op basis van de tijd hoelang ze brandwerend zijn en de isolatiewaarde. Daarnaast zijn de kitsoorten in verschillende kleuren te bestellen, zodat deze altijd naar wens is. Ook is het mogelijk om deze in grotere getalen te bestellen. 

Waarom koopt u brandwerende kit bij Bouwdiscount?

Bij Bouwdiscount beschikken we over een ruim assortiment waardoor u altijd de juiste soort brandwerende kit kunt bestellen. Daarnaast maken wij topkwaliteit voor iedereen betaalbaar, zodat iedereen met de beste materialen kan werken. Ook bieden wij hulp, service en advies aan, zodat u alles kunt vragen wat u wilt weten. Bij Bouwdiscount beschikken wij over de benodigde kennis en ervaring die u wenst.

Brandwerende kit bestellen

Bestel eenvoudig de gewenste brandwerende kit bij Bouwdiscount. U kunt online uw gewenste product bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere bouwproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres. Bouwdiscount is al 16 jaar de grootste bouwleverancier van Nederland. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en leveren wij inmeetservice met de daarbij horende maatgarantie. 

Advies lijmen en kitten

Bouwdiscount beschikt over de juiste kennis en jaren aan ervaring. Mocht u vragen hebben over een van onze producten of bent u opzoek naar advies op maat, neem dan contact op met onze verkoopafdeling.