• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 15 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Acrylaatkit

2 producten

€ 66,11 excl BTW € 79,99 incl. BTW
€ 90,90 excl BTW € 109,99 incl. BTW

2 producten

Acrylaatkit is gemaakt op dispersiebasis en is daarom een plasto-elastische kitsoort. Dit is een lastige uitleg voor een vervormbare kit die niet in de oorspronkelijke toestand terugkomt.   

Acrylaatkit toepassingen

Bij het aanbrengen van acrylaatkit verdampt het water uit de kit. Hierdoor droogt de kit uit als een soort dikke pasta. Acrylaatkit is uitstekend toepasbaar voor het afdichten van scheuren en voegen in beton, stucwerk en metselwerk. Ook wordt de kit veel gebruikt voor het afdichten van kleine aansluitvoegen rondom houten kozijnen, plafonds, muren en plinten. Dit type kit is makkelijk toepasbaar en hecht eenvoudig op bijna alle ondergronden. Om deze reden wordt het vaak gebruik bij toepassingen waar weinig werking te verrichten is. Het is niet verstandig om acrylaatkit toe te passen bij hevige waterbelasting of vochtige ruimtes. In dat geval kunt u beter ons aanbod siliconenkit bekijken.

Verschillende soorten acrylaatkit

Bouwdiscount beschikt over 3 soorten acrylaatkit. De kitten verschillen hoofdzakelijk in de maximale bewegingsopname. Daarnaast zijn de 3 verschillende kitten te gebruiken bij verschillende toepassingen. De toepassingen worden verder toegelicht bij de producten zelf, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Waarom koopt u Acrylaatkit bij Bouwdiscount?

Bouwdiscount biedt kwalitatief topproducten aan die voor professioneel gebruik dienen. Deze kwaliteit leveren wij tegen scherpe prijzen, zodat kwaliteit voor iedereen betaalbaar wordt. Daarnaast hebben wij bij de producten een duidelijke omschrijving, zodat u exact weet welke kit perfect is voor u. Ook beschikken wij over de juiste kennis en ervaring om u te kunnen adviseren. Onze medewerkers zijn altijd bereid om u te helpen.

Acrylaatkit bestellen

Bestel eenvoudig het gewenste acrylaatkit bij Bouwdiscount. U kunt online uw gewenste product bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere bouwproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres. Bouwdiscount is al 16 jaar de grootste bouwleverancier van Nederland.

Advies lijmen en kitten

Bouwdiscount beschikt over de juiste kennis en jaren aan ervaring. Mocht u vragen hebben over een van onze producten of bent u opzoek naar advies op maat, neem dan contact op met onze verkoopafdeling.