• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 20 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Beglazingskit

1-18 van 23

Pagina

1-18 van 23

Pagina

Beglazingskit wordt gebruik voor het afdichten van voegen in enkele en isolerende beglazingen. Dit type kit is extra geschikt voor het afdichten van beglazingen in kozijnen van hout, kunststof en metaal. Ook is dit type kit zeer geschikt voor het afdichten van bouwkundige aansluitvoegen tussen vensterbank, kozijn en gevel. Tevens zijn deze producten ook te gebruiken voor zelfreinigende beglazing.

Verschillende soorten beglazingskit

Bouwdiscount beschikt over verschillende soorten beglazingskit. Ieder product is uniek en heeft zijn eigen specifieke eigenschappen met de daarbij horende voor- en nadelen. De verschillende typen beglazingskit die worden aangeboden zijn te onderscheiden op basis van het doel waarvoor ze gebruikt worden. De specifieke eigenschappen van ieder product staan uitgebreid uitgelegd naast het product met onderaan de productpagina een uitgebreide omschrijving waarin de toepassingen, eigenschappen en de verwerking nader worden toegelicht. Zo kunnen bepaalde producten zeer geschikt zijn voor enkel glas en andere producten juist voor dubbel glas. Daarnaast kan er bij het bestellen van de gekozen kit door u handmatig een kleur worden gekozen, zodat u altijd over het juiste type beglazingskit beschikt in de juiste kleur. 

Beglazingskit bestellen bij Bouwdiscount.nl

Bestel de gewenste beglazingskit bij Bouwdiscount.nl. U kunt online uw gewenste product met de gewenste kleur bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere bouwproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres. Bouwdiscount is al 16 jaar de grootste bouwleverancier van Nederland.

Advies beglazingskit

Bouwdiscount beschikt over de juiste kennis en jaren aan ervaring. Mocht u vragen hebben over een van onze producten of bent u opzoek naar advies op maat, neem dan contact op met onze verkoopafdeling.