• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 20 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Glasblokjes en wigjes

1-18 van 23

Pagina

1-18 van 23

Pagina

Glasblokjes zijn nodig voor het op maat plaatsen van glas en het voorkopen en lekke ruiten. Bouwdiscount beschikt over een breed assortiment beglazingsblokjes in verschillende variaties.

Glasblokje toepassingen

Beglazingsblokjes zijn nodig om te zorgen dat de ruit niet direct op het kozijn geplaatst wordt.  Het zorgt ervoor dat er ruimte vrij blijft tussen het glas en het kozijn. Door deze tussenruimte kan het kozijn ventileren en kan het vocht weglopen. Wanneer je geen gebruikt maakt van glasblokjes zal de ruit in het vocht staan waardoor de kitrand los kan raken en de ruit lek is. Een lekke ruit is te herkennen aan de vochtvorming tussen de twee glasplaten. Het gebruik van beglazingsblokjes is dus essentieel.

Verschillende soorten Glasblokjes

Bouwdiscount biedt veel soorten beglazingsblokjes aan, maar ook glaswigjes. De glasblokjes zijn per 8 stuks (één raam), per 100 stuks of per 1000 stuks (een doos) te bestellen. Het verschil tussen deze blokjes zit in de dikte. Wij bieden blokjes aan van 2,3 en 4 mm dikte. Daarnaast hebben wij ook transparante beglazingsblokjes.

Wij bieden ook wigjes aan. Wigjes worden gebruikt voor het plaatsen van glas op schuine onderdorpels.

Glasblokjes bestellen

Bestel eenvoudig de gewenste glasblokjes bij Bouwdiscount. U kunt online uw gewenste product bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres.

Advies over glasblokjes

Bouwdiscount beschikt over de juiste kennis en jaren aan ervaring. Mocht u vragen hebben over een van onze producten of bent u opzoek naar advies op maat, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. 

Maak onderstaand uw keuze uit een van onze glasblokjes.