• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 20 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Purschuim

3 producten

3 producten

Bekijk het aanbod purschuim van Bouwdiscount. Wij bieden hoogwaardig purschuim aan tegen scherpe tarieven. 

Verschillende soorten purschuim

Bouwdiscount beschikt over verschillende soorten purschuim, zodat het benodigde purschuim voor uw situatie altijd beschikbaar is. De schuimen verschillen in de flexibiliteit, isolatiewaarde, duurzaamheid en de uithardtijd. Bij onze producten vindt u de uitgebreide specificaties van de productsoorten. Daarnaast beschikken wij ook over purschuim reiniger/cleaner. Wij bieden zowel purschuim aan als losse bussen handschuim, maar ook bussen voor pistoolschuim.

Purschuim toepassingen

De volledige naam van pur is 'polyurethaan'. De meest bekende toepassing van PU-schuim is het afdichten en bevestigen van deurkaders en raamkozijnen. Het schuim is niet alleen geschikt om materialen te bevestigen, maar ook voor het opvullen van naden, kieren en gaten. Het hecht op nagenoeg bijna alle bouwmaterialen. Wanneer u met purschuim werkt zorg en dan altijd voor dat u de ondergrond eerst bevochtigd, zodat het schuim sneller en beter doorhard. Ook is het verstandig om het purschuim te overschilderen om ze zo te beschermen tegen weersinvloeden.

Waarom koopt u purschuim bij Bouwdiscount?

Bouwdiscount beschikt over verschillende soorten purschuim voor iedere situatie. Daarnaast maken wij topkwaliteit betaalbaar voor iedereen. Voor al uw vragen bieden wij u de mogelijkheid om contact met ons op te nemen.

Purschuim bestellen

Bestel eenvoudig het gewenste purschuim bij Bouwdiscount. U kunt online uw gewenste product bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere bouwproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres. Bouwdiscount is al 16 jaar de grootste bouwleverancier van Nederland.

Advies lijmen en kitten

Bouwdiscount beschikt over de juiste kennis en jaren aan ervaring. Mocht u vragen hebben over een van onze producten of bent u opzoek naar advies op maat, neem dan contact op met onze verkoopafdeling.