• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 18 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Achterwand keuken

Geef uw keuken de extra luxe uitstraling die het al jaren verdient. Bestel gemakkelijk bij ons online uw keukenachterwand. Is dit voor u te ingewikkeld, stuur ons dan een mail met uw wensen en wij maken voor u een passende offerte. Wij leveren keukenachterwanden voor een scherpe discount prijs! Desnoods in elke gewenste RAL kleur.

Glazen keuken achterwanden zijn niet alleen, mooi maar bieden ook praktische voordelen. Meestal zijn ze verkrijgbaar uit een stuk en daardoor makelijk schoon te maken. Glazen keukenachterwanden maken uw keuken optisch niet alleen maar groter, maar geven nog eens een extra luxe uitstraling aan uw keuken.

Glazen keukenachterwanden zijn verkrijgbaar in 3 verschillende glasgroepen: Groep 1: Enkel glas of Draadglas Groep 2: Lacobel / Planilaque Groep 3:Geëmailleerd glas of Emalite/ Colorbel

Wanneer u uw glazen keuken achterwand heeft gekozen, is het eventueel noodzakelijk om het glas te laten bewerken. U heeft hierbij de keuze uit om het glas te laten slijpen en gaten in het glas laten te boren.

Maak uw keuze en bestel gemakkelijk online. Voor sparingen e.d. verzoeken wij u een mail te sturen met daarin de afmetingen en de vormen van de sparingen. Overtuig u van onze scherpe online prijzen!

Om uw ideale glazen keukenachterwand samen te stellen dient u gebruik te maken van de volgende stappenplan:

Stap 1 Kies uw glassoort

Stap 2 Kies uw randafwerking en eventuele sparingen

Stap 3 Laat uw keuken achterwanden monteren

3 - 5 weken
SKU
1108
€ 0,00 excl. BTW
€ 0,00 incl. BTW