• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 20 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Trespa schroeven - 100st

Een Trespa schroef is een schroef die speciaal is ontworpen voor het bevestigen van Trespa-platen. Ze zijn gemaakt van roestvrij staal en hebben een speciale schroefdraad die voorkomt dat het materiaal beschadigt tijdens het boren. De schroeven hebben een lenskop die in de Trespa-plaat verzinkt, waardoor een vlak en glad oppervlak ontstaat.

Leveromvang: Trespa schroeven 100 stuks

Afmeting: 4,8x38

* verplichte velden
Actuele levertijd
SKU
784
€ 26,32 excl. BTW
€ 31,85 incl. BTW

Een Trespa schroef is een schroef die speciaal is ontworpen voor het bevestigen van Trespa-platen op verschillende oppervlakken. Trespa is een merknaam voor hoogwaardige platen van samengeperst hout en hars die veel worden gebruikt in de bouwsector vanwege hun duurzaamheid en weerbestendigheid.

Trespa schroeven zijn gemaakt van roestvrij staal en hebben meestal een speciale schroefdraad om zich gemakkelijk door de Trespa-plaat te boren zonder het materiaal te beschadigen. Ze zijn ook voorzien van een lenskop die in de Trespa-plaat verzinkt, waardoor een vlak en glad oppervlak ontstaat.

Het gebruik van Trespa schroeven is belangrijk voor de stabiliteit en duurzaamheid van de Trespa-platen en het bevestigingsmateriaal, omdat ze zijn ontworpen om de Trespa-plaat stevig op zijn plaats te houden en tegelijkertijd de kans op beschadiging van het materiaal te minimaliseren.

Meer informatie
SKU 784