• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 15 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Opdek Glaslat 25x37 mm sponning 13x21mm

Opdek glaslatten worden gebruikt om glas te bevestigen, voornamelijk als je dubbel glas wil plaatsen in plaats van enkel glas. Omdat enkelglas een andere sponning heeft dan dubbel glas, wordt met een opdeklat de sponning opgevuld, zodat het dubbelglas in het kozijn past en er geen heel nieuw kozijn in hoeft te komen. Glaslatten worden gebruikt bij zowel enkel- als dubbelglas. Daarnaast worden glaslatten gebruikt voor vaste en beweegbare schuiframen.

Deze glaslat heeft de afmeting van 25 x 37 mm met een sponning van 13 x 21 mm.

Toepassingen

Glaslatten van Glasdiscount werken afwaterend. Dat betekend dat de glaslat het kozijn beschermd tegen water. Zodat het kozijn niet vol komt te zitten met vocht en vuil. Als er wel vocht in het kozijn komt te zitten kan het kozijn gaan rotten. Waardoor het glas niet meer goed op zijn plek blijft zitten.

Het is aan te raden om bij de bevestiging van de glaslatten de glaslatten eerst even voor te boren. Op deze manier minimaliseert u de kans dat de glaslat gaat scheuren bij bevestiging.

Glaslatten worden standaard 2x wit gegrond geleverd!

Onze glaslatten zijn kwalitatief hoogwaardig en worden geproduceerd onder KOMO keur.

De 25 x 37 mm met een sponning van 13 x 21 mm zijn te bestellen per halve meter. Deze latten zijn ook beschikbaar in bundel.

* verplichte velden
Actuele levertijden
SKU
12299
€ 17,15 excl BTW € 20,75 incl. BTW