• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 15 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Opdek Glaslat 15x33 mm sponning 7x16mm

Opdek glaslatten worden gebruikt ter bevestiging van glas, voornamelijk als je dubbel glas wil plaatsen in plaats van enkel glas. Omdat er bij enkelglas een andere sponning nodig is dan bij dubbel glas, wordt met een opdeklat de sponning opgevuld, zodat het dubbelglas alsnog in het kozijn past. Glaslatten worden gebruikt bij zowel enkel- als dubbelglas. Daarnaast worden glaslatten gebruikt voor vaste en beweegbare schuiframen.

Deze glaslat heeft de afmeting van 15 x 33 mm met een sponning van 7 x 16 mm.

Toepassingen

Glaslatten van Glasdiscount werken afwaterend. Dat betekend dat de glaslat het kozijn beschermd tegen water. Zodat het kozijn niet vol komt te zitten met vocht en vuil. Als er wel vocht in het kozijn komt te zitten kan het kozijn gaan rotten. Waardoor het glas niet meer goed op zijn plek blijft zitten.

Het is aan te raden om bij de bevestiging van de glaslatten de glaslatten eerst even voor te boren. Op deze manier minimaliseert u de kans dat de glaslat gaat scheuren bij bevestiging.

Glaslatten worden standaard 2x wit gegrond geleverd!

Onze glaslatten zijn kwalitatief hoogwaardig en worden geproduceerd onder KOMO keur.

Deze glaslat heeft de afmeting van 15 x 33 mm met een sponning van 7 x 16 mm is te bestellen per halve meter. Het product heeft een prijs per meter. We bieden ook een bundel aan waarbij 10 lengtes van 3500 mm worden besteld.

* verplichte velden
Actuele levertijden
SKU
12297
€ 4,56 excl BTW € 5,52 incl. BTW