• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 15 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Keralit sponningdeel 190 mm (2819)

Gratis Keralit kleurmonster

U kunt bij Keralit een gratis kleurmonster aanvragen zodat u kunt bepalen welke kleur u wenst te bestellen. Klik hier om een gratis kleurmonster aan te vragen.

Maak gebruik van onze keralit gevelvisualisator

Omdat het via een laptopscherm heel lastig in te schatten is welke kleur gevelbekleding goed past bij uw woning, hebben wij een gevelbelkeding visualisator samengesteld. Waarbij u de verschillende kleuren weergegeven ziet op uw gevel. Zodat u een beter inzicht krijgt van de gekozen kleur. Klik hier voor onze gevelbekleding visualisator!

Keralit sponningdeel 19 mm

Dit model van Keralit kunststof rabat met een breedte van maar liefst 190 mm, geeft gevels een statige en chique uitstraling. Het Keralit sponningdeel 190 mm (keralit 2819) is zeer geschikt voor moderne toepassingen door het fraaie lijnenspel. Het rabatdeel is namelijk smal en strak waardoor scherpe lijnen ontstaan. Door de blinde bevestiging behoren schroef- en boorgaten tot het verleden.

Het Keralit kunststof rabat deel 190 mm is zowel horizontaal als verticaal te monteren en als gevelbekleding zeer goed te combineren met Keralit dakrandpanelen.

Montage Keralit rabatdeel 190 mm

Voor een perfecte eindafwerking zijn er ook speciaal op maat gemaakte hulpstukken voor de montage van Keralit gevelbekleding. Deze zijn elders in deze webshop verkrijgbaar

Bekijk hulpstukken Keralit

Onze keralit sponningdelen zijn verkrijgbaar in lengtes van 6 meter.

  • Koop 11 voor € 64,37 excl BTW € 77,89 incl. BTW en bespaar 5%
  • Koop 21 voor € 60,79 excl BTW € 73,56 incl. BTW en bespaar 11%
* verplichte velden
SKU
983
Normale prijs € 86,54 incl. BTW Aanbiedingsprijs € 67,94 excl BTW € 82,21 incl. BTW