• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 20 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Keralit sponningdeel 190 mm (2819)

Keralit gevelkleding is onderhoudsarm, hoogwaardig en niet van hout te onderscheiden. De gevelkleding van Keralit is verkrijgbaar in 3 verschillende modellen en meer dan 30 kleuren. Voor de waarde van uw huis is de juiste gevelbekleding van groot belang. U wilt echter zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen. Bovendien wilt u kunnen kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren. De gevelbekleding van uw woning moet lang meegaan en het liefst ook nog milieuvriendelijk zijn.

U kunt bij Keralit een gratis kleurmonster aanvragen om te kijken welke kleur het mooiste bij uw gevel past. Klik hier om een gratis kleurmonster aan te vragen.

Omdat het via een laptopscherm heel lastig in te schatten is welke kleur gevelbekleding goed past bij uw woning, hebben wij een gevelbelkeding visualisator samengesteld. Middels deze visualisator kunt u kijken hoe de gewenste kleur staat bij verschillende toepassingen. Klik hier voor onze gevelbekleding visualisator!

Het Keralit sponningdeel 143mm is zowel horizontaal als verticaal te monteren en goed te combineren met Keralit dakrandpanelen.

Weergegeven prijs is per rabatdeel van 6 meter.

* verplichte velden
Actuele levertijd
SKU
983
€ 109,39 excl. BTW
€ 132,36 incl. BTW

Keralit sponningdeel 190 mm prijs

Keralit rabatdelen hoeven niet duur te zijn. Profiteer van discount als u meerdere lengtes ineens afneemt. Keralit sponningdelen van 190mm zijn verkrijgbaar in lengtes van alleen 6 meter. Bij Bouwdiscount.nl kunt u gemakkelijk online al uw kunststof rabat en gevelbekleding online bestellen tegen een scherpe prijs.

Voordelen Keralit sponningdeel 190mm

  • Nooit meer schilderen
  • Onderhoudsarm
  • Kleurvast en weerbestendig
  • Milieuvriendelijk
  • Bijzonder lange levensduur
  • 10 jaar garantie
  • Klassieke en eigentijdse kleuren en desings

Algemene informatie Keralit sponningdeel

Keralit is een duurzaam en milieuvriendelijk gevel- en dakrandproduct dat gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Daarnaast wordt Keralit geleverd in een uitgebreid kleurenpallet met houtnerfstructuur en is het onderhoudsarm. Bekijk de foto's aan de linkerkant om een impressie te krijgen van de verschillende soorten houtnerfstructuren.

Keralit Kleuren

Kleurmonsters van Keralit kunt u hier aanvragen: http://www.keralit.nl/gratis-kleurmonster/

Overige informatie Keralit sponningdeel 190 mm

Met Keralit dakrandpanelen zijn dakranden, windveren, boeidelen, dakkapellen e.d. perfect en naadloos af te werken. Door de lange lengtes van 6 meter kan vaak uit één stuk worden gemonteerd zodat naden, schroef- en boorgaten niet meer zichtbaar zijn. Door een uniek clipsysteem kan de dakrand onzichtbaar worden bevestigd en is het uitstekend te gebruiken in combinatie met het Keralit sponningdeel voor bijvoorbeeld de afwerking van het overstek. De Keralit dakrandpanelen zijn verkrijgbaar in 2 verschillende hoogtes 150mm (Keralit 2830) en 300mm en (Keralit 2834)

Meer informatie over Keralit vindt u in de brochures in het tabblad bijlagen!

Meer informatie
SKU 983
Icon label Grootte Downloads
pdf Brochure Keralit 999.7 KB Downloads
pdf Montagehandleiding Keralit 431 KB Downloads
pdf Routeschema Keralit 1.7 MB Downloads
pdf Bruto prijslijst Keralit 13.9 MB Downloads
pdf Montagevoorschrift Keralit sponningdeel 1.1 MB Downloads
pdf Technisch productblad Keralit Sponningdeel 190 mm 181 KB Downloads