• Vanaf € 1500,- gratis verzenden
  • Al ruim 18 jaar een begrip
  • Snelle levering
  • Bezorging door heel Nederland
Aanmelden

Keralit sponningdeel 190 mm (2819)

Keralit gevelkleding is onderhoudsarm, hoogwaardig en niet van hout te onderscheiden. De gevelkleding van Keralit is verkrijgbaar in 3 verschillende modellen en meer dan 30 kleuren. Voor de waarde van uw huis is de juiste gevelbekleding van groot belang. U wilt echter zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen. Bovendien wilt u kunnen kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren. De gevelbekleding van uw woning moet lang meegaan en het liefst ook nog milieuvriendelijk zijn.

U kunt bij Keralit een gratis kleurmonster aanvragen om te kijken welke kleur het mooiste bij uw gevel past. Klik hier om een gratis kleurmonster aan te vragen.

Omdat het via een laptopscherm heel lastig in te schatten is welke kleur gevelbekleding goed past bij uw woning, hebben wij een gevelbelkeding visualisator samengesteld. Middels deze visualisator kunt u kijken hoe de gewenste kleur staat bij verschillende toepassingen. Klik hier voor onze gevelbekleding visualisator!

Het Keralit sponningdeel 143mm is zowel horizontaal als verticaal te monteren en goed te combineren met Keralit dakrandpanelen.

Weergegeven prijs is per rabatdeel van 6 meter.

* verplichte velden
Actuele levertijden
SKU
983
€ 109,39 excl. BTW
€ 132,36 incl. BTW